Їжте кожні 15 хвилин: дієтолог назвала спосіб не тільки схуднути, але і вилікувати безпліддя

393

Протягом багатьох років нам говорили про те, що перекушування – це шкідливо. Проте Нора Козенс, дієтолог з Манчестера, стверджує, що прийом їжі чотири рази на годину може стати порятунком для жінок, які ніяк не можуть завагітніти. Нора уточнює, що перекушування – це не лише бутерброди та шоколадки. Жінка рекомендує споживати в їжу маленькі порції здорової їжі (розміром з поштову марку) кожні 15 хвилин.

Читайте також:Експерт назвала причину безпліддя, про яку планують не здогадуються

Приблизно кожна сьома пара, намагаючись зачати дитину, стикається із захворюванням, що має назву синдром полікістозних яєчників. Цю хворобу пізнала на собі навіть Вікторія Бекхем. Синдром полікістозних яєчників не тільки ускладнює вагітність, але і є причиною різкого набору ваги, перепадів настрою, акне, нерегулярних місячних і зростання волосся на обличчі і тілі. Ознайомившись у незліченною кількістю нещасних жінок, Козенс вирішила відшукати природний спосіб лікування цього симптому. Результати її експерименту вражають.

Я була в захваті! Багато пацієнток роками стикалися з повторними викиднями і численними спробами завагітніти за допомогою ЕКЗ. Мій спосіб допоміг їм нормалізувати гормональний фон і завагітніти, – прокоментувала дієтолог.

© Depositphotos

За словами Нори, жінки з синдромом полікістозних яєчників стійкі до інсуліну – гормону, який виробляється в підшлунковій залозі і дозволяє організму використовувати цукор в якості енергії. Надлишок інсуліну призводить до зниження метаболізму, що впливає на збільшення у вазі, ускладнює схуднення і провокує чутливість до вуглеводів. Одним словом, жінка починає споживати величезну кількість солодкого і мучного. Крім того, збільшується і рівень чоловічого гормону тестостерону, провокуючи бурхливий ріст волосся і прищі.

Читайте також:Всупереч прогнозам: жінка з діагнозом безпліддя народила рекордно великого малюка

Щоб протистояти цьому дієтолог рекомендує пацієнтам дієту з низьким вмістом білих солодких вуглеводів, які викликають стрибки інсуліну. Однак потрібно стежити не тільки за тим, що ви їсте, але і як ви це робите.

Якщо ви відкушує крихітні шматочки кожні 15 хвилин, ваш метаболізм перезавантажується чотири рази на годину. Таким чином ви постійно спалюєте жир, – каже дієтолог.

Разом з вагою знижується і рівень тестостерону. Гормони приходять в рівновагу.

Диетолог и писатель Нора КозенсДієтолог і письменник Нора Козенс. © Depositphotos, Facebook @norah’s Healthy Eating for Weight Management and Fertility
Фото на анонс: Depositphotos