Абсолютне щастя: Нюша опублікувала нове зворушливе фото з малятком

956

Нюша – молода матуся, яка поєднує турботу про шестимісячної доньки з активною творчою діяльністю і записом нових музичних композицій. Тому так цінні все миті, які 28-річна виконавиця проводить разом з малюком.

Поцілувала дівчинку і помчала в аеропорт, – зізналася сьогодні Нюша. – Кожен день з нею — неймовірне подорож і абсолютне щастя🙏🏼 Обожнюю спостерігати, як вона стає все впевненіше і цікавіше).

Читайте також:Нюша з чоловіком порадували шанувальників сімейним портретом з донькою

Нагадаємо, знаменита матуся не показує обличчя своєї маленької доньки. Ось і нинішній фото зроблено в колишньої стилістики – ручки і ніжки малюка. До речі, в цьому віці малюки активно вивчають навколишній світ, тому ручки і ніжки теж стають предметом їхньої гри.

© Instagram @nyusha_nyusha

А ще у дівчинки активно ріжуться зубки. У зв’язку з цим рідні навіть дали їй забавне прізвисько – леді Слюнькин. Про це Нюша розповіла, побувавши в гостях на шоу «Вечірній Ургант». Співачка зазначила, що було багато й інших варіантів – наприклад, Лапусеночек, Пусечка.

Читайте також:Чоловік Ганни Хилькевич розсекретив домашні прізвиська дружини і дочки

Зазначимо, телеведучий зробив спробу з’ясувати ім’я дочки Нюши, яке виконавиця та її чоловік Ігор Сівов не розсекречують. Шоумен запропонував співачці гру: він називає імена, а вона натякає – прозвучало те, що вибране для доньки. Нюша пожартувала, але зазначила, що спадкоємицю назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить. Зрозуміло, Іван Ургант намагався вгадати.

Горпина, Євлампія, Марфа, Клавдія, – перераховував телеведучий.

© Instagram @vecherniy_urgant

Читайте також:Сестра Нюши розповіла, на кого схожа її дочка

Знаменита матуся розповіла, у доньки є повноцінне ім’я і його скорочений варіант. А також зізналася – вибір імені виявився непростим.

Довго думали, вивчали, читали. Дивилися в поєднанні зі знаком зодіаку, роком, характером. Я вірю, що це впливає на долю, – розповідала знаменитість. – Не хотіли називати в честь бабусі, прабабусі.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @team_nyusha