Агент 005 з половиною: донька Христини Асмус спародіювала Джеймса Бонда

563

31-річна Христина Асмус – талановита актриса і щаслива дружина. Вона одружена з шоуменом і коміком Гаріком Харламовим і разом вони виховують дочку Анастасію. Зіркові батьки відносно нещодавно розсекретили свою спадкоємицю і тепер регулярно діляться фотографіями і новинами про неї. А нещодавно створили для Насті окремий особистий блог, який поки веде Христина.

Гарик и КристинаФото: Instagram @asmuskristina

Настя дуже здібна з народження. Крім творчих інтересів — танців, малювання, співу, дизайну одягу — вона дуже любить англійську мову, любить читати і писати. У неї феноменально працює пам’ять — Настя знає величезну кількість віршів Пушкіна, Єсеніна, Тютчева, Буніна… Нещодавно вона сказала: «Мам, тат, хочу на фігурне катання». А вона і так зайнята дуже сильно: ходить на плавання, танці, гімнастику, англійська, в арт-студію. Приходить в 5 вечора, у неї один вихідний в тиждень, — з гордістю розповідає про доньку актриса.

Зовсім нещодавно Крістіна разом з донькою повернулися з відпустки, яку провели удвох на Мальдівах. Мама і донька багато купалися, засмагали, ходили в спа і насолоджувалися тропічної природою.

Читайте також:Христина Асмус показала свого двійника

У ці вихідні актриса поділилася забавним відео з участю Насті, яке було знято ще на канікулах. Зоряна спадкоємиця дуже артистично зображує Джеймса Бонда.

Агент 005 з половиною, — з гумором підписала ролик кінозірка.

View this post on Instagram

A post shared by Asmus Kristina (@asmuskristina) on Aug 31, 2019 at 9:22am PDT

Шанувальники дякують улюблену актрису за заряд гарного настрою і залишають добрі побажання всій її родині і компліменти Насті:

Яка краса, здоров’я тобі маленька принцеса!

Вибухова Блондинка!!!… Здорово вийшло)))

Христиночко, спасибі, що підняли настрій) донька ваша прям природжена актриса) вся в маму!

До речі, шанувальники вже не вперше відзначають, що Настя росте дуже артистичною дівчинкою і, незважаючи на юний вік, виявляє явні акторські таланти. Вони впевнені, що дівчинка цілком може піти по стопах знаменитих батьків.

Я не буду активно підштовхувати і протискати її, тягаючи по нескінченних кастингах і зйомок, — говорить Христина. — Але якщо вона сама цього захоче, то відмовляти не буду. Будь-який вибір доньки ми з чоловіком підтримаємо.

Дочь Кристины Асмус и Гарика ХарламоваФото: Instagram @asmuskristina

До речі, Настя часто ходить на роботу до мами і тата і у неї вже з’явився улюблений актор. Минулої зими дівчинка сфотографувалася з колегою Христини, актором Олександром Петровим, разом з яким Асмус служить в театрі імені Єрмолової. На знімку з актором юна Настя виглядає неймовірно збентеженою, але дуже щасливою.

Анастасия ХарламоваФото: Instagram @asmuskristina

Нагадаємо, що Крістіна Асмус і Гарік Харламов одружилися влітку 2013 року, а в січні 2014 на світ з’явилася їхня дочка Анастасія. За словами Христини, на весільне торжество вони нікого не кликали і були лише вдвох. Після Рагсу молодята вирушили вечеряти в один зі столичних ресторанів.

Христина з задоволенням і великою любов’ю говорить про Харламова. Кінозірка зізнається, що вони з чоловіком ідеально чують, відчувають і розуміють один одного і вона вдячна за можливість займатися творчістю і не відволікатися на побутові проблеми, які повністю взяв на себе чоловік.

Читайте також:

  • Русалка або Рапунцель: локони дочки Христини Асмус все довше
  • Ніжності багато не буває: Христина Асмус показала family look з донькою
  • Від 13 рублів: Христина Асмус поділилася бюджетним засобом для догляду за обличчям
Фото на анонс: Instagram @asmuskristina