Ранок з мамою: співачка Нюша відкрила личко доньки

1408

З тієї пори, як 28-річна співачка Нюша і її чоловік, 39-річний Ігор Сівов, стали батьками чарівної дочки, шанувальники знаменитості цікавилися, коли ж покажуть спадкоємицю. Однак пара з першого дня після родів не поспішала ділитися своїм щастям.

Спочатку це були фото, на яких Нюша демонструвала в кадрі п’яточку доньку, її вушка, ручки, ніжки… По мірі дорослішання дитини (нагадаємо, вона народилася в листопаді 2018 року) знаменита матуся стала показувати дочка частіше та більше.

Читайте також:Щасливі моменти: донька вчиться ходити Нюши

Шанувальників співачки порадував її спільний знімок з малятком. Він зроблений у ранкові години, коли мама ще ніжиться після сну, а допитливий дитина вивчає навколишній світ. Дочка Нюши грає з упаковкою вологих серветок і дівчинку можна розглянути трохи краще, ніж раніше. Цього разу співачка розсекретила пухкі щічки дочки.

© Instagram @nyusha_nyusha

А той факт, що дитина – блондинка, ніж явно пішла в тата, був відомий з більш раннього фото. Тоді горді батьки продемонстрували нову зачіску дочки – волосся дівчинки підросли, і їх тепер можна збирати в два хвостики.

© Instagram @igorsivovv

Читайте також:У тата на руках: Нюша порадувала зворушливою фотографією з новонародженою донькою

Потроху Нюша і Ігор Сівов розповідають і про те, як росте і розвивається їх дочка. Наприклад, співачка зізналася, у дівчинки з’явилися особисті музичні вподобання.

Наша дівчинка обожнює пісеньку «про варення» з мультфільму «Маша і Ведмідь» 😌 Доводиться вчити Машин репертуар, – зазначила Нюша.

© Instagram @nyusha_nyusha

А ще вона любить «читати» книжки. Правда, робить це так, як їй зручно.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 8, 2019 at 3:55am PDT

Про дівчинку, за словами сестри співачки, спортсменки Марії Шурочкіна, відомо, що у неї «чорні очі».

Чекаємо нових фото і відео!

Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha