Алла Довлатова показала рідкісні кадри з виписки сина з пологового будинку

754

Сьогодні в сім’ї відомої телеведучої Алли Довлатовой велике свято – її сину Павлові виповнюється 15 років! В день ювілею свого єдиного сина зірка вирішила поділитися з шанувальниками рідкісними знімками з виписки хлопчика з пологового будинку.

Сьогодні 14 липня французи відзначають Національне свято 🍾 — день взяття Бастилії! Я їх вітаю! Православні Християни відзначають Світле Свято — День Валаамскої Божої Матері! Я всіх нас вітаю! ВОНА подарувала мені сина, народженого з НЕЮ в один день! А наша сім’я відзначає Ювілей нашого улюбленого Паші! Я хочу, щоб його Життя було довгим і щасливим! Нехай росте розумним, здоровим, коханим і щасливим! Діти -наше ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ! Нехай всі його мрії і надії ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ на 1000 ВІДСОТКІВ! Пашка! Веселіше! Ти в цьому ЖИТТІ І ТИ В ХОКЕЇ! – з ніжністю привітала спадкоємця знаменитість.

© Instagram @alla_dovlatova

Опубліковані Аллою знімки привів у захват її шанувальників. У коментарях під знімками вони поспішили привітати Пашу з днем народження і відзначити, що за ці 15 років знаменита мама іменинника нітрохи не змінилася:

З Днем Народження синочка!🌹🌹🌹Щастя, гармонії, хороших і вірних друзів, здоров’я і любові! Всіляких перемог і нагород !💐💐💐 А ви все така ж красуня! Зовсім не змінюєтеся з роками!

Які чудові слова!!! Яка Ви, Аллочка, завжди життєрадісна!!! Вітаю з Днем Народження сина!

Алла вітаю вас. 😊🌹🌹🌹💗💗💗🌹🌹🌹😊здоров’я міцного синові і вам. 👌 Дивлюся на знімки, а ви така ж як і були 15 років тому! Красуня!

© Instagram @alla_dovlatova
© Instagram @alla_dovlatova

До речі, відомо, що син знаменитості професійно займається хокеєм і виступає за команду «Крила Рад». Як розповідала Алла в інтерв’ю, хлопець по-справжньому горить цим видом спорту і дуже переживає, якщо у нього не виходить вийти на лід:

Йому не завжди вдається вийти на лід, іноді доводиться спостерігати за грою з лави запасних, і це його дуже турбує. Я намагаюся пояснити Паші, що не все наше життя складається з перемог, іноді треба вміти дивитися на чужі тріумфи!

© Instagram @alla_dovlatova

Нагадаємо, що Алла Довлатова — щаслива багатодітна мама, яка виховує чотирьох дітей. У першому шлюбі з бізнесменом Дмитром Лютим на світ з’явилися дочка Дарина (18) і син Павло (15). А зараз радіоведуча одружена співробітником поліції і телеведучим Олексієм Бородою, разом з яким виховує двох спільних доньок — Олександру (11) та Марію (2).

© Instagram @alla_dovlatova

До речі, зовсім недавно Довлатова нарешті розсекретила обличчя своєї 2-річної доньки. На травневі свята вона разом з Машею відправилася на відпочинок в Сочі і привела в захват фанатів, вперше показавши обличчя дівчинки. І хоча на фото дівчинка в сонцезахисних окулярах, багато відзначили, що вона дуже схожа на знамениту маму.

© Instagram @alla_dovlatova
Фото на анонс: особистий блог зірки