Америка 50-х років: Анфіса Чехова вразила шанувальників новим образом

469

41-річна Анфіса Чехова – не тільки популярна телеведуча, але й любляча мама: її особистий блог рясніє фотографіями сина Соломона. Однак вона не забуває про своїх шанувальників і регулярно ділиться фотографіями зі зйомок, розповідаючи останні новини про себе. Так, зовсім нещодавно телеведуча опублікувала знімок, на якому з’явилася з новою зачіскою — з дрібними кучерями.

© Instagram @achekhova

А вчора Анфіса поділилася фотографіями з гримерки театру, в якому давала спектакль. Чехова грала роль американки, яка живе в 50-ті роки минулого століття.

Кажуть, мені йде Америка 50-х років. А ви як думаєте? – запитала шанувальників телеведуча.

© Instagram @achekhova

Читачі особистого блогу знаменитості по достоїнству оцінили її перевтілення:

Голівуд відпочиває!! 👌💯😍

Анфіса, Вам дуже йдуть ретро-образи💃

Вам все дуже йде!!!

Варто відзначити, що Чехова регулярно стежить за своєю фігурою і намагається вести здоровий спосіб життя. Більше трьох років зірка не їсть продукти і страви, у яких міститься цукор. Про це вона писала у своєму особистому блозі в соцмережах:

Замовлення їжі в ресторані, іноді проходить болісно для мене і офіціантів, тому що, навіть в суп, кухарі примудряються додавати цукор А, після двох років цукрового целібату, я відчуваю його зі страшною силою і розпізнаю скрізь. Особливо добре моя шкіра ідентифікує цукор… правда не відразу, а на наступний день)) На ній вискакує великий жирний прищ, який всім своїм виглядом ніби каже: «Пам’ятаєш вчорашніх креветок в кисло-солодкому соусі? Так от, в соусі був не мед.

© Instagram @achekhova

А нещодавно зірка пройшла курс природного оздоровлення в спеціальній клініці. У програму входить Душ Шарко, чистка ШКТ і печінки, винотерапія, соляна кімната, дихальна гімнастика, скандинавська ходьба, обстеження у всіх лікарів і багато інших процедур. Знімком з медичного центру Анфіса поділилася в особистому блозі, а також розповіла, до чого привів її відмова від цукру.

Лікарі дуже хвалять мене і здивовані в якомусь гарному стані нині у мене Здоров’я! А все лише тому, що я розібралася з мізками, гормонами і харчуванням. Відмова від цукру взагалі творить дива! У мене пройшли кілька хронічних захворювань і імунітет залізний💪🏼, — написала вона.

© Instagram @achekhova
Фото на анонс: особистий блог зірки