Не відрізнити: Оксана Федорова показала кадр з донькою в честь дня народження

878

Ось вже вісім років Оксана Федорова живе в щасливому шлюбі з Андрієм Бородіним. Подружжя виховує двох дітей: 7-річного сина Федора і дочку Єлизавету, якому вчора виповнилося 6 років.

В честь цього прекрасного події зіркова мама опублікувала у своєму особистому блозі пост, в якому привітала юну спадкоємицю з днем народження:

Діти нам потрібні для того, щоб ми тут, на землі могли торкнутися Царства Небесного. А для віруючої людини дитина — приклад того, яким треба бути. Недарма Господь говорить: «Будьте, як діти». Не в тому сенсі, що діти такі шалопаї, а те, що вони дуже веселі, незлобивые і чисті. Їх сльози тривають п’ять хвилин, а радість — цілий день, і для неї достатньо дрібниці. У життя дітей є сенс, тому що вони ясніше відчувають Бога і живуть радісно, з любов’ю.

Діти нам потрібні для того, щоб ми не закостеніли, не стали зовсім дорослими і прагматичними, не перетворилися в безсердечних головешок, у яких все наперед розрахована і піддається логіці.

Протоієрей Ігор Фомін. Це справді золоті слова , моїй малій Єлизаветі 6 років. Мій ангел , будь щаслива. #день народження #happybirthday

© Instagram @fedorovaoksana

Шанувальники приєдналися до привітань, а також зазначили, що Ліза дивно схожа на свою маму: це видно і на інших знімках, якими поділилася модель! На одному фото малятку немає і року.

Оксана, вітання Всій родині і Лізі! Радості і радувати батьків. Ну яка лебідонька виросла вже, зовсім недавно начебто така маленька була. Щастя!

👸🏼🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МАМИНА ПРИНАДНІСТЬ 💟

Красива, як мама👍💐💐Вітаю!!! 💐💐💐💐💐💐

З днем народження!!! Всіх благ вам! Здоров’я маленькій принцесі! Красива, вся в маму!

Ще одна «Міс Всесвіт» росте😍😍😊🌹🌹🌹 з днем народження донечку❤❤❤

© Instagram @fedorovaoksana

Порівняйте самі, як схожі мама з донькою в цьому віці!

© Instagram @fedorovaoksana, ra-cvet.spb.ru

До речі, Оксана Федорова дивним чином схожа на свою маму в молодості, і це видно неозброєним оком.

ra-cvet.spb.ru

Нагадаємо, донька телеведучої займається балетом, фігурним катанням, англійською мовою, співом і сольфеджіо. Синочок теж ходить у музичну школу, а також займається хокеєм. Однак Федорова розповідала, що хоче, щоб Федя ходив і в басейн.

Федя дуже добре плаває. Він ніби народився у воді. Коли він сходив на пару тренувань професійних, він сказав: «Мамо, я ж добре плаваю. Я не хочу. Мені не подобається». Я перестала наполягати.

© Instagram @fedorovaoksana

А нещодавно з’ясувалося, що у телеведучої будинку — цілий зоопарк.

Знайомтеся з нашими домашніми жителями. 🐱🐻🐮🦁🐶 Гришка папуга молодший, Шустрик черепаха, Сара папуга старший, хом’яки Глафіра і Снєжка, Хамелеон Макс, Собаки — Кузя, Марфа маленькі, вівчарки Барон і Шериф, Зефірчіка ви знаєте, рибки і дві кішечки Багіра і Муана. Нашим юним біологам є чим зайнятися.

© Instagram @fedorovaoksana

Читайте також:

  • Легко і приємно: Оксана Федорова розкрила секрет своєї стрункості
  • Середньовіччя або повернення до витоків? Вислів Оксани Федорової про дітей схвилювало шанувальників
  • Хокей, балет та мови: Оксана Федорова вперше розповіла про дітей
Фото на анонс: © Instagram @fedorovaoksana