Майже не таємниця: Нюша і Ігор Сівов показали дочку на новому сімейному портреті

1041

Як всі зіркові батьки, Нюша і Ігор Сівов оберігають від сторонніх очей життя своєї новонародженої дочки. Але іноді вона радує шанувальників несподіваними знімками.

Співачка разом з сім’єю відправилася в чергову подорож, на цей раз в Сочі, до родичів чоловіка. Вони пробули там тиждень і вже повертаються додому. По дорозі в аеропорт Нюша зробила селфи, на якому зображена вона з чоловіком і їх дочка. Маля хоч і не дивиться в камеру, але її обличчя цілком можна розгледіти. Подібність із зірковою мамою незаперечна.

Фото: Instagram @nysha_nysha

До речі, Нюша досі приховує ім’я дочки. Вона розповіла, що дівчинка не названа в честь когось із родичів, для неї було обрано унікальне ім’я.

Розумієте, це питання дуже особистий. Можу тільки сказати, що дочці дали ім’я на честь когось із родичів. Вірю, що дитина хоча б частково, але повторює долю того, в честь кого названий, — розповідала Нюша. — А я хотіла, щоб у моєї доньки була своя власна доля. Ми дізналися про те, що у нас буде саме дівчинка, задовго до пологів. І відразу стали вибирати ім’я. Розглядали багато варіантів, читали про походження імен, про їх значення, враховували навіть знак зодіаку, орієнтуючись на передбачувану дату пологів. Але до кінця не було впевненості, який варіант нам варто вибрати. Хотілося подивитися дитині в очі і тоді вже остаточно вирішити. Так у підсумку і зробили.

Фото: Instagram @nysha_nysha

Нюша і Ігор Сівов, генсоветник президента Міжнародної федерації студентського спорту, одружилися два роки тому. Їхній первісток, донька з’явилася на світ в одній з клінік Майамі. Першим на руки дитину взяв її батько. У Ігоря Сивова є двоє дітей від першого шлюбу, він підтримує теплі стосунки з спадкоємцями і часто їх бере в подорожі.

Читайте також:

  • Мої тигрулі: Ігор Сівов показав відео з Нюшею і донькою з прогулянки по Сочі
  • Особливий день: Ігор Сівов влаштував Нюше романтичний сюрприз у Парижі
  • Встиг! Папа Нюши гуляє з онукою
Фото на анонс: Instagram @igorsivov, @nysha_nysha