Незвичайний вибір: Григорій Антипенко розсекретив імя новонародженого сина

1114

44-річний Григорій Антипенко – успішний актор і щасливий багатодітний батько. Перша дружина актора Олена Антипенко подарувала йому сина Олександра (19). У другому шлюбі з колегою, актрисою Юлією Такшиною, на світ з’явилися ще двоє синів – Іван (12) і Федір (10). Незважаючи на те, що Григорій розлучився з дружинами, він зумів зберегти з ними дружні стосунки заради спадкоємців. Зоряний батько весь вільний час присвячує своїм хлопчикам та бере участь у їх вихованні.

© Instagram @antipenko_grgr, @uliatakshina, @feduyk_0309

Антипенко – з тих знаменитостей, які рідко діляться подробицями особистого життя, тому про те, що він став батьком в четвертий раз, стало відомо вже постфактум. Днями актор офіційно підтвердив цю радісну новину і розповів кореспондентам журналу «Телепрограма» про те, як назвали малюка, а також зізнався, що дуже хоче доньку.

Головна подія цього року для мене – народження мого молодшого сина, все інше меркне на його тлі, — розповів Григорій. – Ми назвали його Афанасієм, ласкаво називаємо Афоней. Син народився 3 липня цього року, в один день з третім сином Федором, рівно 10 років. Таке ось містичний збіг.

Григорій розповів про те, що з четвертим малюком він почуває себе впевнено, адже досвід у нього вже є. Зараз у їхній сім’ї період безсонних ночей, але, за словами кінозірки, Афанасій росте спокійною дитиною і навіть встиг цього літа поїхати з батьками в Юрмалу на свої перші в житті канікули.

Читайте також:Душевно і духовно: Юлія Такшина з дітьми на відпочинку в Греції

До речі, Антипенко розповів і про старших спадкоємців. Олександр пішов по стопах свого знаменитого батька і зараз навчається на третьому курсі Гітісу. Крім того, він разом з татом займається альпінізмом і вже в 16 років підкорив Ельбрус.

Старшого сина беру з собою в гори виключно з повчальних міркувань, в горах ми з ним спілкуємося, як ніде, відверто. Тільки в горах можна обговорити з людиною будь-яку тему і побачити, який він насправді. Не той, яким він намагається здаватися, а який він у тих самих екстремальних ситуаціях. Гори допомогли мені розкрити, хто мій син і який він. І йому, сподіваюся, було так само цікаво дізнатися, хто його батько, — переконаний актор.

© Instagram @antipenko_grgr

Іван і Федір ходять в школу, захоплюються шахами і плаванням. Зоряний батько не приховує, що пишається своїми самостійними хлопчаками.

© Instagram @antipenko_grgr

До речі, наостанок Григорій зізнався, що мріє про доньку:

Вважаю, що на все воля Божа, діти даються небесною канцелярією, наші бажання тут мало що значать. Людина по дурості може відмовитися від дитини, але я вважаю, що це найбільша помилка, яку можна зробити. Діти – найбільше щастя у житті. Скільки б не було, всі будуть мої!

Нагадаємо, що Григорій Антипенко одружився втретє зовсім недавно і, судячи з усього, весілля була таємницею. Актор не розкриває ім’я і сферу діяльності своєї дружини і не коментує чутки про своє сімейне життя.

А колишня дружина Григорія Юлія Такшина минулої осені розповіла про чудовою сімейною традицією, яку вони намагаються дотримуватися незважаючи ні на що.

У нас є правило: на всі дні народження, хто б де не був і якими б складними не були зйомки, необхідно зібратися разом і відзначити свято. У родині моїх батьків було саме так. Це дуже гарна традиція. Наші іменини зазвичай відзначаємо на море. Адже ми всі народилися влітку: Ваня — 27 червня, Федько — 3 липня, я — 9 липня, моя мама — 18 липня. Збираємо гостей в кафе, даруємо подарунки. Діти підносять дуже зворушливі подарунки, зроблені своїми руками.

© Instagram @antipenko_grgr
Фото на анонс: Instagram @antipenko_grgr