Анна Снаткіна розповіла, як її 6-річна дочка готується до школи

940

Актриса Анна Снаткіна ось вже 7 років успішно робить кінокар’єру, «поєднуючи її з «роботою» дружини і матері. Восени 2012 року вона таємно вийшла заміж за шоумена і телеведучого Віктора Васильєва, а в квітні 2013 року у них народилася донька Вероніка. Зіркова пара всі ці роки ретельно охороняла спокій своєї сім’ї і показувала доньку в соцмережах. Проте в травні цього року режим секретності був скасований. Ганна з чоловіком і дочкою взяли участь у першій публічній сімейної фотосесії і представили всім свою красуню дочку.

© Instagram @vasilyevvictor

Читайте також:Перша фотосесія: Анна Снаткіна і Віктор Васильєв знялися на обкладинку журналу з донькою

Ми не поспішали показувати дочка публіці, тому що бачили, як почувають себе скуто багато дітей перед камерами, як не бажають позувати. Адже часто такими зйомками швидше батьки задовольняють свої бажання і потреби. Ми з чоловіком категорично проти цього. Нам дуже важливо, щоб Вероніка, як і ми, все робила з любов’ю і бажанням! – розповіла актриса в інтерв’ю тижневику «7 днів».

Не так давно, актриса дала інтерв’ю журналу StarHit і розповіла про підросла доньці і про те, як вона готується до школи. Також зіркова матуся зізналася, що мріє про поповнення в родині.

Чарівна Вероніка з малих років серйозно займається художньою гімнастикою під керівництвом легендарного російського тренера Ірини Вінер-Концерт. За словами її знаменитої мами, яка теж у дитинстві займалася цим видом спорту, вони з чоловіком аніскільки не пошкодували, що віддали дочку в спорт. Адже на думку Анни, регулярні тренування мобілізують і виховують силу волі і дисципліни. Крім того дівчинка вже може похвалитися першими успіхами, адже у неї в чемпіонській скарбничці вже є перша перемога – 1 місце на Чемпіонаті Європи в Будапешті.

Зараз Ніка готується до змагань у Сочі. І паралельно готуємося і до навчання. Дочка вже побіжно читає, частково знає таблицю множення і навіть вирішує якісь рівняння. У той же час Вероніка — абсолютно акторський дитина, прекрасно співає і дуже музична. Навіть педагоги помічають. Донька вихована на зарубіжній естраді, тому в її плейлисті — Мадонна, Леді Гага, Майкл Джексон. Припускаю, що піде по творчому шляху. Задатки є. Але ми не будемо наполягати, нехай сама зробить вибір. — каже Ганна.

Буквально днями Ганна і Віктор відсвяткували 7-ю річницю шлюбу. Актриса зворушливо привітала чоловіка в особистому блозі.

© Instagram @snatkina_anna

У нас з Вітею сьогодні річниця. Мідна. Наші 7 років повні щастя, кохання і гармонії! ☺️ Спасибі за них чоловікові! – написала вона.

А в інтерв’ю Снаткіна зізналася, що відзначати «мідну» весілля вони будуть трохи пізніше, так як він зараз знаходиться на зйомках закордоном.

Наостанок, знаменитість розповіла, що хоче знову стати мамою. У родині без малюків немає відчуття щастя в повній мірі, впевнена вона. Більш того, Вероніка вже попросила у неї сестричку і забавно пояснила, чому не хоче братика.

Дочка недавно здивувала словами: «Мам, я подумала і вирішила, що ти повинна народити сестру, так як хлопчики, коли виростають, стають шкідливими і ображають дівчаток». Запитала: з чого вона це взяла? Відповідь доньки мене розвеселив. Виявилося, що на дитячому майданчику у Вероніки є подружка Тася, а у тій брат. Ось вона і надивилася на їх стосунки, – з посмішкою розповіла актриса.

Фото на анонс: Instagram @snatkina_anna 7 Днів