Мама-вогонь! Ганна Михайлівська показала шикарну фігуру в купальнику

569

Ганна Михайлівська вже тиждень відпочиває на морському узбережжі разом з сином Мирославом і коханим, ім’я якого вона поки відмовляється називати. Всі разом вони проводять більшу частину дня біля моря: купаються, засмагають, грають і читають. На своїй сторінці в блозі актриса ділиться зворушливими моментами відпочинку.

Читайте також:Сонце, море і діти: Денис Матросов поділився сімейним портретом з відпочинку

Так, наприклад, як тільки син Ганни бачить, що мама відкрила книжку, тут же забирається на неї і просить покатати машину або помалювати. А варто їй прилягти позасмагати — малюк тут же кличе купатися. Загалом, у Ганни стандартний відпочинок з дитиною — ніякого релаксу, але багато веселощів.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Днями актриса поділилася знімком в купальнику на тлі красивого заходу сонця. Раніше актриса зізнавалася, що соромиться викладати подібні фотографії. Але шанувальники її підтримали і зазначили, що їй нема чого приховувати. Актриса дійсно перебуває в чудовій формі, у неї підтягнуте тіло і накочений прес. Михайлівська розповідала, що не дружить зі спортом, але розуміє, що без нього, на жаль, в її професії не можна, тому вона вмовляє себе на тренування.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Читайте також:Які ніжки! Олена Подкамінська вразила шанувальників кадрами із відпочинку

Ганна Михайлівська була одружена з Тимофієм Каратаевым. Пара зіграла весілля в 2013 році, через два роки у них народився син Мирослав. У 2017 році пара офіційно розлучилася, а оформила розлучення рік. Подружжю вдалося зберегти дружні стосунки. Їх загальний малюк проводить час з обома батьками. В одному з інтерв’ю Тимофій розповідав, що дорожить відносинами з сином і намагається, щоб розлучення не позначилася на дитину.

Читайте також:

  • Ганна Михайлівська розповіла, з ким залишає сина під час зйомок
  • Відео: син Ганни Михайлівській весело відсвяткував день народження в компанії зіркових друзів
  • Знову наречена? Ганна Михайлівська опублікувала фото у весільній сукні
Фото на анонсі: Instagram @anna_mihailovskaya