Анна Хилькевич пояснила, чому так рано віддала старшу доньку в садок

466

32-річна Ганна Хількевич — талановита актриса, успішна бізнес-вуман, щаслива дружина і турботлива мама двох доньок, 3-річній Арианны і однорічної Маші. Знаменитість регулярно ділиться в особистому блозі сімейними кадрами та новинами про своїх принцес. Єдине, що поки приховує Ганна — це зовнішність молодшої дочки. За її словами, дитина не любить фотографуватися, тому на більшості знімків вона зображена зі спини.

Хилькевич с дочерьюФото: Instagram @annakhilkevich

Нещодавно актриса поговорила з журналістами видання «Антенна» і розповіла багато цікавих подробиць про старшій доньці. Зокрема, розповіла про дитячому садку в який ходить Аріанна і про її успіхи у вивченні англійської мови. Крім того, актриса зробила несподіване зізнання.

Раніше Ганна вже розповідала, що у старшої дочки непростий характер. Зараз, за її словами, стало трохи легше, адже Аріанна дуже подорослішала за останній рік і стала спокійніше. Зіркова мама зізналася, що намагається всебічно розвивати дитину і пояснила, чому віддала її в садочок в півтора року.

Мене можна назвати прихильницею раннього розвитку. Мова не про те, чим займаються в дитячих клубах. Всякі вироби з дев’яти місяців — це смішно і більше розвага для мам. А ось грудничковое плавання — інша справа. Дитини в перший рік життя потрібно розвивати фізично, і чим більше, тим краще у нього потім працює голова. Арианну я віддала в садок в півтора року, тому що у нас були труднощі з нянею, не могли її підібрати, донька нікого не приймала. А у садок вона пішла на ура.- розповіла Ганна. — У цьому ж віці найняла їй педагога — носія англійської мови, але справа успіхом не увінчалося. Тільки після трьох років у неї з’явилися якісь результати, і мені це подобається. У Ариаши англійська три рази в тиждень. Ще вона ходить на танці, басейн, є додаткові загальноосвітні заняття, де вона вивчає букви, цифри, лічба, тобто підготовка до шкільного життя. Вона добре малює, дуже музична, у неї стовідсотковий слух, як мені сказали професіонали

Хилькевич с дочерьюФото: Instagram @annakhilkevich

Анна також розповіла, що бере Арианну на дитячі спектаклі з восьми місяців і малеча обожнює театральну атмосферу і сама любить влаштувати домашнє подання.

Наприклад, влітку, у своєму особистому блозі актриса поділилася забавним відеороликом, на якому Аріанна і сама Ганна грають в імпровізованому ляльковому театрі. Талановита мама і її дочка вирішили поставити сценку з казки «Червона Шапочка» і привели в захват численних передплатників особистого блогу Хількевич.

View this post on Instagram

A post shared by Анна Хилькевич (@annakhilkevich) on Jul 19, 2019 at 12:13am PDT

До речі, раніше знаменитість говорила про те, що мріє про третю дитину і дуже хоче, щоб це був син. Однак зараз думку актриси на цей рахунок дещо змінилося. Анна зізналася, що поки не готова народжувати третього малюка і пояснила чому.

Що я для себе зрозуміла з появою другої дитини: з третім поспішати точно не буду. Бо найважче для мене — це відсутність часу. Або однієї не вистачає уваги, або інший. І ти розкидаєшся, а хочеться приділяти їм увагу якісно.

Нагадаємо, що Анна Хилькевич вийшла заміж за бізнесмена Артура влітку 2015 року. Весільне торжество пройшло на терасі Московського міжнародного Будинку музики в тісному колі родичів і друзів. В цьому році зіркове подружжя відзначили лляне весілля – 4 роки у шлюбі.

Хилькевич с мужемФото: Instagram @annakhilkevich

Читайте також:

  • Вагітна Анна Хилькевич показала, що буде возити в багажнику нового автомобіля
  • Сміхота: 2-річна донька Анна Хилькевич розповідає, ніж тато і мама займаються на роботі
  • Анна Хилькевич розповіла, скільки важить зараз
Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich