А сьогодні йому 38: Олександр Малінін показав фото старшого сина Микити в ранньому дитинстві

550

Сьогодні в родині Малининых відзначають прекрасне свято – день народження старшого сина співака, Микити. В честь цього чудового події люблячий батько поділився архівними фотографіями зі спадкоємцем і присвятив їй зворушливий пост у своєму особистому блозі, підписавши сникми рядками з пісні:

З днем народження Микита!!! Бережи тебе, синку, від долі самотньої,Бережи тебе, синку, від тяжкого хреста,Від злоби, від біди бережи від недобрих очей,Бережи тебе, синку, бережи тебе, бережи.Бережи тебе, синку, від старості забутої,Бережи тебе, синку, тримати серця зло,Бережи від наклепу, бережи від ганебних справ,Бережи тебе, синку, бережи тебе, бережи.Бережи тебе, синку, від правильного щастя,Оберігай від чорних хмар, які пройшли наді мною.Бережи від тих надій, які марні,Бережи тебе, синку, бережи тебе, бережи.Бережи тебе, синку, від пізнього прозренья,Бережи тебе, синку, від ранньої сивини,Бережи від гірких сліз, від тяжких сумнівів,Бережи тебе, синку, бережи тебе, бережи.Милий мій, світло у вікні,Не сумуй про мене.Моїй святій надеждойХрани тебе, бережи.

© Instagram @alexandr_malinin

Син подякував свого тата в коментарях:

Папа😻 спасибі величезне🙏🏻 Люблю тебе😘🎉🎊☀️🕺🎈🎈🎈

А шанувальники приєдналися до привітань з 38-річчям:

Від усього серця вітаю!!!🎉🎉🎉 У Вас чудовий Син!!! Нехай всі ваші дітки супер!!👍 💞💕

Гідний тато, гідний син, гідна сім’я, красуня дружина, чудові діти! Малінін, наша культура, наше все! Микиту з Днем народження!!!!!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Вітаю Микиту з Днем Народження!!! Найкращі побажання!!!🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Нагадаємо, що Олександр Малінін — багатодітний батько і щасливий дідусь. Від першого шлюбу у нього є син Микита, який теж пішов по батьківських стопах і став співаком. У другому шлюбі народилася дочка Кіра. А самим міцним виявився союз з лікарем Еммою Залукаевой, яка народила співакові близнюків – Фрола і Устинью.

© Instagram @alexandr_malinin, @doktoremmamalinina

Нещодавно сімейство Малининых відпочивало в Форте-деї-Мармі в Італії, яке вони облюбували кілька років тому. Олександр Малінін з дружиною Еммою приїхали сюди за традицією разом з дітьми, Фролом і Устиньей, і онуками – Платоном і Арианной. Цього разу подружжя поділилися теплим родинним знімком на своїх особистих сторінках в соцмережах, чим дуже порадували численних шанувальників зоряної сім’ї.

© Instagram @doktoremmamalinina

Нагадаємо, що дочка відомого співака, як і її старший брат, вирішила піти стопами тата: 18-річна Устинья Малініна ще з ранніх років подавала надії в музичному мистецтві, а свою першу пісню вона написала у віці чотирьох років. До речі, нещодавно Емма Малініна поділилася з шанувальниками відеороликами з уроків вокалу, на яких чутно, наскільки сильний у її дочки голос.

View this post on Instagram

A post shared by Доктор Емма Малініна (@doktoremmamalinina) on Aug 24, 2019 at 2:25pm PDT

Фото на анонс: Instagram @alexandr_malinin