Бабусині онуки: Іван Жидков показав, на кого схожий і він, і його син

643

36-річний Іван Жидков – не тільки затребуваний і талановитий актор, але і турботливий тато двох дітей. Дочка Маша (10) народилася у шлюбі Івана з актрисою Тетяною Арнтгольц, а син Степан з’явився на світ у відносинах актора і моделі Лілії Соловйової. Незважаючи на те, що Іван розлучився з мамами своїх дітей, він зумів зберегти з ними дружні стосунки та приймає активну участь у вихованні спадкоємців.

Читайте також:Румба! Іван Жидков танцює з сином

© Instagram @ivantsarevitch1

Зоряний тато не приховує своїх дітей і з задоволенням ділиться в особистому блозі сімейними кадрами і забавними відеороликами. Шанувальники знають його як ніжного батька, намагається кожну вільну хвилину присвятити дітям.

Нещодавно маленький Степан відсвяткував свій другий день народження. В честь цього актор поділився у своєму особистому блозі рідкісним кадром з новонародженим сином, а також показав веселе відео, на якому підріс Степу, як справжній чоловік допомагає по будинку.

Всього два роки минуло, а он уже силач який (ін через кілька днів) – підписав кадри гордий зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Іван Жидков (@ivantsarevitch1) on Oct 11, 2019 at 2:45pm PDT

А вчора щасливий батько опублікував тепле сімейне фото: на знімку він зображений разом з сином і бабусею.

Бабуся-прабабуся; Внучок-правнучок 😜 — підписав фотографію актор.

© Instagram @ivantsarevitch1

Прихильники залишилися в захваті від кадру і зазначили, що всі троє дуже схожі:

Ну, нарешті-то Степан посміхається! Зазвичай він серйозний хлопець. 😍

Яка у вас всіх посмішка приємна, тепла!😍😍😍😍😍😍💞💞💞💞

Як ви всі схожі!!!))

До речі, Іван нещодавно показав своє дитяче фото приблизно в тому ж віці, що зараз Степан, і спровокував бурхливі обговорення фанатів про те, що малюк – копія свого знаменитого батька. Той же погляд, розріз очей і пухкі щічки.

© Instagram @ivantsarevitch1

До речі, Тетяна Арнтгольц, колишня дружина Жидкова, більш скритна, ніж він, і вкрай рідко ділиться кадрами з донькою в соцмережах і новинами про неї. У минулому році актриса дала відверте інтерв’ю виданню «Телепрограма» і зізналася, що вона – сувора мама.

В першу чергу ми все-таки мама з донькою, а не подруги. Маша поки ще маленька. Коли вона виросте і стане дівчиною, мені б, звичайно, хотілося стати для неї найближчою подругою. Для цього, мені здається, треба пройти довгий шлях налагодження таких відносин. Я досить вимоглива і сувора мама. Балує у нас тато. Так і повинно бути, – впевнена Тетяна.

© Instagram @ivantsarevitch1
Фото на анонс: Instagram @ivantsarevitch1