Бабуся і онук: Дарина Мельникова поділилася зворушливим знімком з молодшим сином

789

Талановита актриса і мама двох синів Дарина Мельникова вже 6 років одружена з відомим актором Артуром Смоляніновим, зоряна пара виховує двох синів — Артура і малюка, який з’явився на світ 14 грудня минулого року і на ім’я якого батьки ще не розсекретили.

Детальніше:Артур Смольянінов і Дарина Мельникова стали батьками вдруге

© Instagram @melnikovadsh

Буквально днями Даша, нещодавно екстремально змінила імідж, поділилася з шанувальниками фотографією з обома своїми синами, ніж привела численних читачів свого блогу в захват:

Купка лисих, — підписала пост Дарина.

Дарья Мельникова с сыновьями© Instagram @melnikovadsh

А сьогодні на її сторінці з’явився не менш милий знімок: на ньому мама актриси йде по вулиці з молодшим синочком Дар’ї.

© Instagram @melnikovadsh

До речі, після таємного весілля Дар’ї та Артура Наталя Мельникова розповіла «СтарХиту», чому ні мами, ні мами Артура – Марії – не було на весіллі:

Я 15 років викладала лекції зі страхування за кордоном та брала Дашу з собою. Вона надивилася на європейців, які одружуються в чому попало. Ось і вони самі все організували так: без гостей і нарядів. Прийшли в загс в джинсах і піджаках. Наречений купив кільця і вінки з польових квітів на голову.

© Instagram @melnikovadsh

Варто відзначити, що таємні церемонії у зоряних пар — не рідкість. Саме таке весілля відбулася біля Регіни Тодоренко і Влада Топалова. В РАГС разом із закоханими приїхали лише найближчі.

За вашим переконливим проханням і заявками ми нарешті зробили це))) 25 жовтня в моєму житті сталася знаменна подія – я стала дружиною! 💪🏻💪🏻💪🏻Так співпало, що саме в цей день у найдорожчих для мене чоловіків – у мого тата і Влада день народження. Не дарма кажуть, що жінка вибирає чоловіка, схожого на батька. Спочатку Влад планував зробити нашу розпис сюрпризом, але я відчула, що щось готується, і стала задавати питання, адже потрібно було вибрати не тільки плаття, але і кільце! – написала Регіна Тодоренко в своєму мікроблозі.

© viva.ua

Однак щасливі батьки зараз вони готуються до пишне весілля, про що Тодоренко нещодавно написала у своєму особистому блозі:

Так, це я готуюсь до супер-важливої події. Коли в останній раз я «злізла з пальми 🌴», закохалася в свого Владислава Михайловича і більше не змогла подорожувати без нього! За законом наше спільне подорож 🧳 почалося 25го жовтня (в день народження Влада) , ми душевно посиділи всією сім’єю , відсвяткували цю подію і розійшлися по домівках. Про великий весіллі я і мріяти не могла , начебто й не особливо хотіла бенкетувати: вагітність, пологи, робота, робота, робота… та й навіщо все це, «зайва трата грошей», — так кажуть мої батьки 🤷🏼♀️. Ось я і втратила інтерес до цього чарівного свята, коли кожна дівчинка може відчути себе принцесою 👸😭.Скажу вам по секрету(зараз буду НАХВАЛЮВАТИ) , мій чоловік — справжній лицар! Він наполіг на весіллі і домовився зі своєю сестрою Аліною Топалової про організацію #WeddingParty, тому що знає, хоч зовні я вся така сильна незалежна 💪🏻, але всередині мене живе тендітна попелюшка, яка мріє про ЧАРІВНІСТЬ 🧚♀️ І ось я вибираю найкрасивіше в світі сукню 🙈👸, вже хочеться плакати прямо на фату 👰😭😆, але я тримаюся 💪🏻! 🤣 Якби ви бачили ескізи, ви б теж ридали!

© Instagram @reginatodorenko

Нагадаємо, зі своїм чоловіком Дарина Мельникова познайомилася в 2012 році на зйомках серіалу «Гетери майора Соколова», а в серпні наступного року зіркова пара зіграла таємну весілля. До речі, в недавньому інтерв’ю журналу OK актриса розповіла, що змінилося в її житті з появою синів, а також зізналася, що їй цілком комфортно в оточенні чоловіків:

Справа в тому, що з другою дитиною ти вже не думаєш, куди б утекти, — ти вже змирилася. І кожен раз, коли видається вільна хвилинка, думаєш: ось саме ця хвилина мені і була потрібна! Тобто часу на відпочинок стає набагато менше, але від цього сам відпочинок більш якісний. Ти вже не рефлексируешь, не особливо розслабляєшся, організована краще: кожен рух вивірено і кожна хвилина розподілена. А ще з другим стало легше тому, що я вже знаю, що з ним робити… Не боюся йому що-небудь зламати, як мінімум. Насправді я добре відчуваю цей тестостероновый світ навколо себе. Думаю, що ще трохи — і я почну отримувати від цього бонуси.

© Instagram @melnikovadsh
Фото на анонс: Instagram @melnikovadsh