Батько-молодець: Оскар Кучера влаштував дружині сюрприз на честь 1-го місяця з дня народження сина

579

Юлія Кучера у своєму особистому блозі виклала зворушливі кадри в честь святкування 1-го місяця до народження сина. З цієї нагоди чоловік влаштував сім’ї справжній сюрприз: дочки подарував оберемок ніжно-рожевих кульок, дружині – красивий букет квітів, куди вклав записку з теплими побажаннями.

Младший ребенок Оскара Кучеры© Instagram @Juliakuchera

Пара тепер виховує чотирьох дітей – трьох хлопчиків і одну дівчинку. Історія знайомства цієї пари більше схожа на казку.

Наша з Юлею історія почалася дуже давно, ще сім років тому. Одного разу я зайшов в магазин модного одягу, а продавщицею там виявилася дівчина, при вигляді якої у мене всередині ніби щось вибухнуло. Здалося, що вона схожа на Неллі Фуртадо – співачку, яка мені тоді дуже подобалась, – згадує Оскар. – Загалом, я закохався з Юлю з першого погляду.

Оскар Кучера поздравил жену© Instagram @Juliakuchera

Відносини розвивалися поступово: спочатку Оскар не був упевнений, що з цього щось вийде, потім сумнівалася Юля. Але коханим вдалося подолати всі сумніви. Зараз Кучера любить часто повторювати, що його дружина послана йому за невідомі заслуги. Вона навіть під час своїх вагітностей не мучила його дивними запитами.

Четвертий малюк Кучери з’явився на світ у США. Юлія почувалася чудово, тому пара вирішила, що можна поєднати літні канікули для дітей з пологами. Поява маляти на світло пройшло без ускладнень.

«Спочатку це була наша спільна ідея. Причина такого вибору — літо і канікули у інших дітей, які навчаються в школі. І головний посил був у тому, що їм теж потрібно відпочивати. А якщо б ми народжували в Москві в кінці червня або на початку липня, то це означає, що за місяць, а то й за два нікуди з міста їхати не можна, бо термін вже пристойний. Після народження те ж саме — як мінімум місяць ми повинні перебувати в Москві, і ні про який відпочинок і зміну клімату мови бути не може, — ділився Оскар. — Тому ми прийняли рішення обрати ту країну, де процес пологів буде на високому медичному рівні, а поруч буде море і приємна тепла погода»

У Оскара є ще один син від другого шлюбу з Майєю Маркової. Батько і син чудово ладнають і проводять багато часу разом.

Читайте також:

  • «Я дуже нервував»: Оскар Кучера розповів про спільні пологи і молодшого сина
  • Напередодні пологів: дружина Оскара Кучери поділилася сонячними фото з дітьми з Америки
  • Дива творяться: Оскар Кучера розповів про перші дні з малюком після виписки з клініки
Фото на анонс: © Instagram @Juliakuchera, @oskarkuchera