Як у принцеси: Поліна Гагаріна показала дитячу кімнату 2-річної доньки

1165

32-річна співачка, актриса і щаслива мама Поліна Гагаріна оберігає спокій своєї сім’ї і рідко ділиться сімейними кадрами в особистому блозі, вважаючи за краще присвячувати його роботі. Відомо, що знаменитість виховує двох дітей: 11-річний Андрій народився у відносинах Поліни з актором Петром Кисловим, а 2-річна Мія з’явилася на світ у нинішньому шлюбі з фотографом Дмитром Исхаковым.

І якщо старшого спадкоємця Поліна вже давно не приховує і з задоволенням і материнською гордістю ділиться його успіхами, то маленьку доньку Мію вона поки тримає подалі від публіки. Хоча, як зазначають численні шанувальники співачки, ніж маля стає старше, тим частіше зіркова матуся розкриває цікаві сімейні подробиці, пов’язані з нею, і хвалиться її першими успіхами.

Дочь Полины ГагаринойФото: Instagram @gagara1987

А сьогодні щаслива матуся опублікувала кадр з нової дитячої кімнати своєї дочки – дуже світлою і затишною. На знімку шанувальники побачили красиву ліжко, світильники з боків і контрастне крісло. Крім того, на фотографії Поліна зафіксувала і спадкоємицю, яка залізла з іграшкою прямо під ліжко.

У нашої принцеси тепер своя кімната🎀. Вона з легкістю залишається в ній одна ночувати до ранку, до нас не вдається , хоча я дуже хвилювалася, що їй доведеться довго звикати, так як спала вона до цього часу з нами. Але все ж, щоб вона МОГЛА до нас вдаватися , нам потрібна була нова ліжечко: низька, широка, з бортиком( так як ми спимо « танцюючи»😂), і досить довга, та й ще і , щоб була симпатична і за кольором підходила🤦🏼♀️

Фото: Instagram @gagara1987

Прихильники залишилися в захваті від милого знімка і залишили захоплені коментарі з приводу смаку співачки:

Оооой милота яка😭😍

Як мило😍😍😍❤️

Дитяча — просто надзвичайна!!! Мрія будь-якої мами і доньки! Дякую за ідею🌺

До речі, нещодавно дитячу кімнату 4-річної доньки показала Вікторія Дайнеко. Віка вирішила опублікувати рідкісне фото з дитячої малятка. На знімку співачка продемонструвала подтяную фігуру і запевнила, що не забуває про материнських обязянностя навіть під час походів в спортзал:

Дівчата, пора повертатися до матусі😅

© Instagram @victoriadaineko

До речі, цього літа Поліна Гагаріна розповіла про феноменальних здібностях Мії. Виявилося, що дівчинка почала говорити в рік і чотири місяці, причому відразу як доросла людина, цілими реченнями.

Дівчинка також дивує зіркових батьків неймовірною пам’яттю. За словами Поліни, Мія дуже любить казки і напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші А. С. Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до мов, і співачка впевнена, що справа в генах. Виявляється дідусь Мії, батько Дмитра, був перекладачем-синхроністом з французької, а сестра Ісхакова досконало володіє чотирма мовами.

© Instagram @isxakov

А в минулі вихідні співачка порадувала чимало шанувальників і показала в особистому блозі чудовий сімейний кадр з обома дітьми.

Мої❤️❤️ #моясемья #моилюбимые #син #дочка #полинагагарина, – підписала кадр зіркова мама.

© Instagram @gagara1987

Нагадаємо, що зіркове подружжя познайомилися в 2010 році під час модної фотосесії, однак співачка тоді переживала розлучення з першим чоловіком і взаємної симпатії не сталося. Лише через 3 роки вони зустрілися знову і почалися романтичні стосунки. У червні 2014 року Дмитро відвіз кохану у Париж і зробив їй пропозицію на знаменитому мосту закоханих. З тих пір Поліна і Дмитро не розлучаються.

Вони вважаються однією з найбільш міцних і гармонійних пар у вітчизняному шоу-бізнесі. Дмитро обожнює свою дружину і не раз зізнавався, що вона завжди надихає його на творчість і виступає в ролі музи. Він любить фотографувати Поліну в різних образах, а нещодавно завів новий блог під назвою Чоловік зірки. Там Дмитро публікує кумедні відеоролики про те, як бути чоловіком знаменитої співачки. А Поліна неоднакратно зізнавалася, що обожнює чоловіка за неймовірне почуття гумору, завдяки якому він гасить у зародку будь-яку сімейну сварку.

Полина Гагарина и Дмитрий Исхаков© Instagram @isxakov
Фото на анонс: Instagram @gagara1987