Беріть на замітку: Анастасія Костенко розповіла, як за допомогою одягу сховати живіт

1126

25-річна Анастасія Костенко і 32-річний Дмитро Тарасов одружилися взимку 2018 року, а влітку стали батьками дочки, яку назвали Міланою. Зараз вони із задоволенням діляться фотографіями та відео з малятком в соцмережах, не приховуючи її від шанувальників.

А нещодавно стало відомо, що спортсмен стане багатодітним батьком: нагадаємо, у Тарасова є ще одна дочка – Ангеліна-Ганна, яка з’явилася на світ в першому шлюбі футболіста. В честь цього прекрасного події Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов поділилися з шанувальниками кадрами з сімейній фотосесії.

Любов творить чудеса, — підписала знімки Анастасія.

Люблю.Не бачу сенсу більше мовчати, мрії збуваються, — прокоментував фото майбутній багатодітний татко.

© Instagram @kostenko.94

До речі, малятко Мілана вже щосили готується стати старшою сестрою, судячи з відео, яке опублікувала її мама в своєму особистому блозі. У ролику Мілана поки невміло, з допомогою папи возить каляску з іграшковим дитиною по дитячій ігровій кімнаті.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 2, 2019 at 7:00am PDT

А сьогодні Анастасія вирішила розповісти шанувальницям, деякі з яких не помічають її вагітний животик на фотографіях, як за допомогою одягу можна його приховати.

У нас, виявляється, невелику кількість людей не знає про великих можливостях одягу: приховати, додати, подовжити, повнити, строийнить ітд, – з гумором підписала знімок Костенко.

© Instagram @kostenko.94

Вона також опублікувала серію фотографій в різному одязі: якщо ви надягнете один з цих варіантів, ніхто не здогадається, що ви знаходитеся в цікавому положенні. Наприклад, відмінним цибулею буде спортивний костюм з вільним верхи або ж плаття з запахом. Ну, а для фотографій можна вибрати правильний ракурс.

© Instagram @kostenko.94

Нагадаємо, перша дитина Анастасії і Дмитра, дочка Мілана, з’явилася на світло в клінічному госпіталі Лапино. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка – в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @kostenko.94