Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс стали багатодітними батьками

814

31-річна Блейк Лайвлі і 42-річний Райан Рейнольдс – не тільки популярні голлівудські актори, але й турботливі батьки двох чарівних доньок, 4-літній Джеймс і крихти Інес, якому у вересні виповниться 3 роки. Нагадаємо, що зіркове подружжя познайомилося в 2011 році на зйомках фільму «Зелений ліхтар». Хоча на той момент обидва були у відносинах, все ж любовна історія у фільмі допомогла їм зблизитися і через рік Блейк і Райан вступили в офіційний шлюб.

Читайте також:Батькова дочка: Аарон Пол показав крихітну версію себе

Зіркова пара воліє приховувати подробиці приватного життя, тому їх чудових спадкоємиць весь світ вперше побачив лише в кінці 2016 року. Райан і Блейк взяли дочок з собою на урочисте відкриття іменної зірки Рейнольдса на голлівудській «Алеї слави». До речі, відомо, що старшу дочку назвали Джеймс на честь дідуся, батька Рейнольдса.

© Instagram @ryan_reynolds_officialfan
© Instagram @blakelively

А на початку травня Блейк офіційно оголосила про третьої вагітності, показавши кругленький животик на прем’єрному показі анімаційного фільму «Покемон. Детектив Пікачу». Майбутня матуся вибрала для виходу в світ облягаючу сукню лимонного відтінку на тонких бретелях від бренду Retrofête.

© Instagram @blakelively

А тепер стало відомо, що Блейк і Райан стали батьками в третій раз! Ім’я дитини невідомо. Але пол розсекретили: це дівчинка! За інформацією ЗМІ, дівчинка народилася ще в серпні, але стало відомо про неї лише зараз.

До речі, раніше знамениті подружжя говорили в інтерв’ю, що мріють про велику сім’ю, адже і вона, і її чоловік виросли в багатодітних сім’ях.

Я дуже сподіваюся передати дітям правильне ставлення до сімейних цінностей: цінувати свою сім’ю і свою особисту життя понад усе на світі. Любити той хаос, шум і плутанину, які завжди бувають у великих сім’ях. Без них життя набагато менш повна і насичена, – каже Лайвлі.

Я ніколи не був хлопцем, що виходить з бару в три години ранку, принаймні, про це хтось знає, – розповів Рейнольдс. – Народження дочки було для мене мрією. Якщо б у мене було дев’ять дочок, я був би в захваті.

© Instagram @ryan_reynolds_officialfan

Читайте також:Блейк Лайвлі взяла дітей на зйомки нового фільму

Відомо, що подружжя разом з доньками ведуть затишну заміську життя. Їх особняк розташований в місті Бедфорд, штат Нью-Йорк, а сусідами зіркової пари є такі знаменитості, як Майкл Дуглас з дружиною Кетрін Зета-Джонс, а також Брюс Вілліс і його дружина Емма Хемінг.

Фото на анонс: Instagram @nickiswiftceleb, @vancityreynolds