«богиня фотошопу»: волочкова відретушувала тільки половину своєї фігури

434

Анастасія волочкова постійно говорить, що впевнена у своїй красі. Але при цьому не гребує фотошопом.

На жаль, фоторедакторами настя користуватися вміє не дуже добре. Передплатники не раз ловили її на ляпах: то за нею викривиться горизонт, то вона витягне себе до гігантського розміру в порівнянні з поруч стоять в кадрі, то подовжить ноги вдвічі. А нещодавно пупок у анастасії поповз кудись під груди.

Передплатники давно натякають волочкової, що вже якщо їй так хочеться зайнятися «улучшайзингом» фото, то краще найняти професійного ретушера. Але балерина цим радам не слід. А даремно.

Зараз настя, виклавши нове фото з туреччини, де зараз відпочиває, знову стала об’єктом насмішок. Треба зізнатися, причепитися тут дійсно було до чого.

По-перше, зірка занадто сильно відредагувала свою «п’яту точку», як зауважив, хтось із хейтерів, та стала абсолютно квадратною-таких форм просто не буває в природі.

Крім того, волочкова постаралася замилити бюст, талію і сідниці до «стану пластикової ляльки». Але забула, наприклад, про руку, на якій видно і пігментні плями, і зморшки. Виглядає це, як мінімум, дивно.

Передплатники вже не в перший раз стали просити волочкову більше не зловживати ретушшю. Адже шпагати зірки і без того обговорюють сотні тисяч інтернет-користувачів — так може, на цьому і варто зупинитися?

20 образів анастасії волочкової, які не варто копіювати

+15

Ліда буслаєва