Домашні засоби від целюліту. Від масок до ванн

346

Домашні засоби від целюліту борються з неприємними горбками на шкірі не тільки в області стегон і сідниць, але також в області живота і рук.

Домашнє засіб від целюліту-ванна, скраб і обгортання

домашні засіб від целюліту добре зарекомендували себе в косметології. Головні їх переваги-це простота використання і низька вартість компонентів. Однак щоб домогтися помітного ефекту, необхідно використовувати їх тривалий час регулярно і порадившись зі своїм лікарем.

Для обгортання, як домашнього засобу від целюліту, знадобиться: 1ч.л. Меленої кориці, стільки ж меленого червоного перцю, 2ст.л. Оливкової олії і 7 крапель ефірного масла грейпфрута. Суміш нанесіть на проблемні ділянки тіла, оберніть харчовою плівкою і залиште на 1,5 години. Увага-обгортання, скраби і ванни, як і будь-який тепловий вплив на ноги протипоказано при варикозі і шкірних пошкодженнях!

Антицелюлітний скраб: змішати 5ч. Л.подрібненого в блендері до стану крихти шоколаду, півсклянки меду і 4ст. Л.солі. Масажними рухами нанести скраб на шкіру у напрямку знизу вгору, залишити на тілі на 10 хвилин, змити. Застосовувати скраб слід два рази в тиждень.

Ефірні масла від целюліту: взяти ефірні масла-грейпфрут — 10 крапель; герань — 8 крапель; бергамот — 10 крапель; кориця — 3 краплі; мускат — 5 крапель. Нанести склад на проблемну ділянку і втирати сильними енергійними рухами. Кількість масел наведено в розрахунку на 1ч. Л.основи (масло солодкого мигдалю).

Ванна з оливковою і апельсиновою олією проти целюліту: розвести в оливковій олії кілька крапель апельсинової олії і все це вилити у ванну. В процесі прийому ванни шкіру буде пощипувати і це добре.

Домашнє засіб від целюліту — маски

Домашня маска проти целюліту: змішати 5ст.л. Свіжого виноградного соку з 1ч.л. Рідкого меду і 2ч.л. Будь-якого денного крему. Нанести на проблемні зони і потримати маску на шкірі 15 хв.

Процедури з гарячим воском, або парафінотерапія, вважаються одним з найефективніших способів боротьби з целюлітом. Перед процедурою необхідно підготувати проблемні ділянки тіла, розітріть їх за допомогою скрабу, зробіть розігріваючий масаж.

Щоб приготувати маску з гарячим воском слід уважно ознайомиться з інструкцією на упаковці з воском. Розігрійте віск, нанесіть щіткою на тіло, оберніться плівкою і укутати тепліше. Дія маски-близько 30 хвилин.