Брат чоловіка заявив, що всі дитячі речі нашого дитину забере для свого майбутнього малюка

797

Виходячи заміж, дівчина «набуває» ще й сім’ю свого обранця. А там іноді такі персонажі… Молода матуся Вікторія розповідає, як їй не пощастило з братом чоловіка.

Дуже люблю свого чоловіка, він у мене ідеальний у всьому, крім свого молодшого брата і своєї божевільної любові до нього. Часто гуляють разом вечорами, телефонують щодня. Брат його ще ходить до нас вечеряти 4 рази в тиждень, так як його дружина багато працює і не готує зовсім. Ще й може сказати, що сьогодні не дуже смачно, — ділиться з подругами Вікторія. — Я взагалі добре до нього ставилася, поки не дізналася, що він у розмові з друзями сказав, що мій чоловік міг би знайти собі кращу.

За п’ять років вони з дружиною мені жодного разу не подарували подарунка на день народження. Мені це здається дивним, не те, щоб мені щось було потрібно, але я особисто собі не уявляю ситуацію, щоб я прийшла до когось на день народження без подарунка. Хоча я або ми з чоловіком завжди робимо їм дорогі подарунки (вони самі кажуть, що подарувати і це звичайно щось зовсім недешеве).

На народження дочки теж нічого не подарували. Так от, зараз його дружина завагітніла і вчора він приходить до нас на черговий вечерю і каже: «О, ви гойдалки електронні купили? Класно! Ми їх заберемо, як наша народиться». До речі те ж саме було з розмовами, що коляску, автолюльку і купу всього ми теж віддамо їм.

А я не хочу! Ми плануємо ще дитину. Сказала чоловікові, на що він мені: «Це ж мій брат! Як народимо другого — заберемо». Але я, чесно, краще б продала.

До речі, в основному все для дочки купувала я і багато працювала, у чоловіка був період затишшя, зараз все образумилось. Ми скоро їдемо в Іспанію на відпочинок, ми там зняли житло, так брат відразу сказав: ми приїдемо до вас на два тижні! Звичайно ж про те, щоб розділити вартість оренди-то й мови не було. Так ще й мій чоловік йому квитки купив, а ми з дочкою купували собі самі (у нас різні бюджети).

Ще він часто бере мою машину, тому що його постійно в ремонті і ніколи навіть спасибі не скаже. І вся ця невдячність накопичилася, і я скоро вибухну. Може, я так відчуваю, тому що єдина дитина в родині і мені не зрозуміти всієї цієї братської любові?

З чоловіком намагалася говорити. Він вважає, що я несправедливо ставлюся до брата.

Читайте також:Що з непотрібних вам речей можна швидше продати в Мережі?

Подруги в Мережі підтримали Вікторію в небажанні віддавати деверю все те, що з любов’ю було куплено для дитини. Проте порадили молодій матусі терміново міняти фінансову картину в сім’ї – перестати бути основним добувачем. На їх погляд, в цьому основна проблема виниклої ситуації:

Відкладайте свою зарплату, говорите, що у вас грошей немає зараз, нехай чоловік сам містить вас і дитини. Тоді він не буде витрачатися на брата. У нього є зайві гроші, ось він і роздаровує. І ви можете все продавати зі своїх речей, а їм сказати, що зламалося і ми утнули. Так через пару раз дійде, що ви не готові їм все роздавати. І прямо не відмовляєте, і натяк даєте (Mamacity)

Як це у вас різні бюджети!? Ви родина або як співмешканці живете під одним дахом? Ви з дитиною самі по собі чоловік сам по собі!? Сім’я — це чоловік, дружина і діти, решта, це рідня (батьки, брати, сестри тощо). Якщо ваш чоловік не може відокремити свою рідню від сім’ї і бути на стороні сім’ї, захищати її, відповідати за неї і в сім’ю вкладати велику частину себе, ніж в рідню, то йому сім’я не потрібна. Йому потрібна жінка, яка буде за куховарку, покоївку і тп. Ви себе не любите, ви написали, що ви любите чоловіка (Вікторія)

Поки ви самі не встановіть свої кордони, нічого не зміниться. Скажіть чоловікові впевнено, що вирішили продати дитячі речі. Що ви не бажаєте бачити його брата та Іспанії. Це ваш відпочинок і вам вирішувати, як його провести. І ваш чоловік не розуміє, що його використовують (Інна)

Що ви порадите автору цієї історії? Як повернути гармонію в сімейне життя?

Всі фото: Depositphotos