Було й таке: Меган Маркл перш фотографувалася з портретом Кейт Міддлтон

1018

38-річну Меган Маркл іноді називають сучасною Попелюшкою. Дівчина не приховує, що її в дитинстві приваблювала думка стати дружиною принца. Втім, про це мріють багато дівчат.

Читайте також:Від гидкого каченяти до ікони стилю: як змінилася Меган Маркл

А ось американська актриса, як виявилося, плекала надію, навіть подорослішавши. У Мережі з’явилося архівне фото Меган Маркл з однієї з подруг, зроблене в 2014 році. Особливість знімка в тому, що в руках дівчини журнал, на обкладинці якої зображено Кейт Міддлтон.

© Instagram @royalwindsors.__

Цей знімок був в особистому блозі на той момент майбутньої герцогині. Як відзначають зарубіжні видання, Меган Маркл коментувала його так:

Маленькі дівчатка мріють стати принцесами. Я, наприклад, про Ше-Ра, Принцесі Сили. Здається, дорослі жінки теж зберігають цю дитячу фантазію. Досить поглянути на помпезність, пов’язану з королівською весіллям і нескінченними розмовами про принцесу Кейт.

В той момент ще ніхто не міг припускати, що в 2018 році така пишна весільна церемонія буде і у самої Меган Маркл. А нареченим буде принц…

© Instagram @vokrug_tv, @shaghayeghebadzadeh, @kelimakofficial

Нагадаємо, як доля поєднала онука королеви і американську актрису. Принц Гаррі і Меган Маркл познайомилися один з одним на побаченні всліпу на початку липня 2016 року.

Насправді нас познайомив спільний друг, — зазначав син леді Діани під час першого інтерв’ю пари каналу BBC після оголошення про заручини.

За інформацією західних видань, майбутньою дружиною принца повинна була стати або Вайолет фон Вестенхольц, або модний дизайнер Міша Ноноо.

Читайте також:Це любов: 10 фактів, що підтверджують ніжне почуття між принцом Гаррі і Меган Маркл

Незважаючи на світову популярність принца Гаррі, Меган Маркл зізналася в тому, що мало знала на той момент про британської королівської сім’ї, пояснивши це життям в США.

Ми зустрілися, щоб випити, — згадує Маркл, — і потім запитали одне одного: «Ну, що ми будемо робити завтра? Ми повинні зустрітися знову».

© Instagram @navasjoalheiros

Пара вирушила на друге побачення, після якого, через 3-4 тижні, принц Гаррі запросив дівчину супроводжувати його в поїздку в Африку.

Мені вдалося переконати її приїхати і приєднатися до мене в Ботсвані, де ми розбили табір один з одним під зірками.

А яка мрія була у вас? Вона виконавась?

Фото на анонс: Instagram @sussex.royal.family, @princeharry_2019_