Бути заручини? Принцеса Беатріс більше не приховує, що закохана і щаслива

716

30-річна принцеса Беатріс – старша дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон. У минулому році за свого обранця Джека Бруксбэнка вийшла заміж їх молодша дочка – принцеса Євгенія. Зараз прихильники королівської сім’ї завмерли в очікуванні, коли їм повідомлять про довгоочікуваної заручини Беатріс з її коханого Едоардо Мапелли Моцци.

Читайте також:Королевская свадьба: все о церемонии бракосочетания принцессы ЕвгенииКоролівське весілля: все про церемонії одруження принцеси Євгенії

Зарубіжні видання відзначають, що відносини пари почали розвиватися в листопаді 2018 року. Однак нинішні закохані були знайомі раніше. Як пишуть деякі ЗМІ, покійний вітчим коханого Едоардо Моцци був британським політиком. І в останній шлях в 2011 році його проводжала як Беатріс, так і її батьки – принц Ендрю і Сара Фергюсон. У 2014 році принцеса знову зустрілася з Едоардо – на весіллі Чарлі Гилкса (друга принца Гаррі) в італійській Апулії.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 11, 2019 at 3:12am PDT

Про коханого принцеси відомо, що йому 34 роки, він мільйонер, засновник і генеральний директор консалтингової компанії, власник бізнесу у області нерухомості та дизайну інтер’єрів, розлучений, від колишнього шлюбу з архітектором Дарой Хуангу є дворічний син по імені Вулфі.

Читайте також:Принцеса Беатріс виглядає копією однієї з найкрасивіших королев Англії

Принцеса Беатріс розсекретила свого коханого в березні цього року, коли разом з ним відвідала виставку у лондонській Національній портретній галереї. Дівчина виглядала щасливою, а супутник ніжно її підтримував і ненав’язливо демонстрував турботу. У Мережі відзначають, що Едоардо Мапелли подарував принцесі персоналізований браслет Cartier.

© Instagram @modernroyalera
© Instagram @modernroyalera

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапелли разом відвідують концерти, сімейні свята, ходять в магазин, на виставки.

© Instagram @royalcrownupdates, @history_royals, @beatriceandeugenie.ofyork, @englandsroyalfamily, @beatrice.and.eugenie.of.york

Коханий Беатріс дружить з її молодшою сестрою, принцесою Євгенією.

© Instagram @alltheroyalsoftheworld

Хороші відносини у Едоардо Мапелли і з батьками його коханої. Приміром, бізнесмен був присутній на репетиції параду, присвяченого офіційного святкування дня народження королеви Єлизавети.

© Instagram @the_mountbatten_windsors

Нагадаємо, що принцеса Беатріс раніше пережила розрив зі своїм коханим Дейвом Кларком, відносини з яким длись 10 років. Проте чоловік сумував з цього приводу недовго, і вже через кілька місяців почав стосунки з американкою Лінн Андерсон, після чого одружувався на ній.

Читайте також:Це залишилося за кадром: зворушливий момент весільної фотосесії принцеси Євгенії з дітьми

У Мережі відзначають, що після початку відносин з Едоардо Мапелли стиль одягу принцеси Беатріс змінився в кращу сторону. Внучка королеви перестала бути, наприклад, об’єктом жартів з приводу її нісенітні капелюшків.

© Instagram @the_royal__watcher

Сподіваємося, що принцеса Беатріс і її коханий Едоардо Мапелли продовжать низку весільних урочистостей в королівській родині.

Фото на анонс: Instagram @sarahferguson15, @englandsroyalfamily