Одна особа: дочка співачки Варвари неймовірно схожа на свою маму

1112

Співачка Варвара — щаслива дружина і мама. Разом з чоловіком, бізнесменом Михайлом Сусовым, вона виховує чотирьох дітей: спільну доньку Варю, сина від першого шлюбу артистки — Ярослава, а також синів Михайла від першого шлюбу, Василя і Сергія.

Варто відзначити, що співачка радує шанувальників сімейними знімками не дуже часто, в основному її особистий блог рясніє фотографіями з концертів або зйомок. Однак нещодавно вона опублікувала фото доньки, якій в цьому році виповнилося 18 років.

Доча ❤️❤️❤️ — лаконічно підписала знімок щаслива мама.

© Instagram @varvaramusic

Шанувальники відзначили неймовірну схожість двох Варвар і написали компліменти дівчині:

Варвара, Ви дуже чарівна дівчина. 😍 Вам дуже йде цей колір…і Італія Вам до лиця!!!❤️❤️❤️

Так, просто чарівна дівчинка, диво. І дуже на маму схожа. Чудова фотографія.

А дочка вся в маму, така ж красуня!!!

Зрівняєте самі!

© Instagram @varvaramusic

До речі, фото молодшої Вари було зроблено в Італії, де мама з донькою відпочивали в кінці липня. Варвара також порадувала читачів особистого блогу красивими знімками з Венеції.

© Instagram @varvaramusic

Варто зазначити, що для своїх 46 років співачка виглядає просто чудово: вона може похвалитися стрункою і підтягнутою фігурою. У цьому їй допомагають регулярні заняття спортом, про що вона не так давно розповіла на своїй особистій сторінці:

Літо розслабляє, це правда. Лікарі кажуть, прислухайтеся до свого організму. Мені потрібно весь час бути в тонусі. Стає погано від зайвого відпочинку, якщо він не приносить фізичної або духовної насолоди. З дитинства бігала і стрибала в школі на всіх змаганнях, потім баскетбол, танці та в. д. Завжди потрібна фіз навантаження, ніяк без неї. Нещодавно приїхала в центр Москви ( я живу за містом), одягла кепку, окуляри, щоб ніхто не дізнався, і в метро. А далі пішки, майже бігом від Київської до Арбатської, далі Нікітський бульвар, потім Спиридоновка, Маяковська, потім Чеховська і на десерт Охотний ряд. Всі, звичайно, з зупинками, зустрічами, але чесно на своїх двох. Москва гарна, море задоволення, той же спорт. Але це я так, ділюся інформацією. Краще займатися спортом на природі, подалі від міста. Кисень дає хорошу зарядку на весь день. Доброго вівторка!

© Instagram @varvaramusic

Читайте також:

  • Мамині чи татові: на кого схожі діти знаменитостей
  • Ось це гени: співачка Юлія Волкова дивно схожа на маму
  • Мамині дочки: схожі, як дві краплі води
Фото на анонс: © Instagram @varvaramusic