Білка і жук: діти Максима Галкіна показали незвичайну казку

1198

Відомий телеведучий, актор і шоумен Максим Галкін не раз заявляв, що головне в житті для нього — сім’я. Нагадаємо, що в цьому році Алла Пугачова і Максим Галкін відзначать жерстяну весілля — 8 років у шлюбі. Зіркова пара виховує близнюків Лізу і Гаррі, яким у вересні виповниться 6 років.

Читайте також:Рідненький, найрідніше: Максим Галкін показав, як його зустріли Ліза і Гаррі після гастролей

Алла Пугачова рідко радує шанувальників сімейними знімками, а от Максим присвятив свій особистий блог дітям, регулярно ділиться хронікою їх дорослішання і цікавими новинами з життя близнюків.

© Instagram @maxgalkinru
© Instagram @maxgalkinru

Зоряні спадкоємці ростуть дуже харизматичними і творчими дітьми: вони вивчають іноземні мови, займаються плаванням, малюють, танцюють, розігрують веселі сценки на радість знаменитим батькам.

На початку цього тижня зоряне сімейство у повному складі вирушили на канікули в Юрмалу, і зараз Галкін з радістю ділиться моментами сімейного відпустки. Наприклад, вчора ввечері він показав, як проводить час з близнюками в парку розваг. Ліза і Гаррі розважаються у фотостенда і на ходу вигадують і розповідають татові веселу казку про білку і жука.

Казка на ніч, — підписав відео зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 5, 2019 at 10:54am PDT

Шанувальники прийшли в захват від чудової казки, придуманої близнюками, і поспішають залишити компліменти і добрі побажання сім’ї Галкиных-Пугачовим:

Ось дивишся на інших дітей знаменитостей… Ну, не те! Краще Галкиных немає! Прекрасна сім’я і діти ангели!

Що жук, що білка — одне чудо!))) Максим — Ви чудовий батько!

Максим у вас з Аллою Прекрасні діти! Розумні, виховані і такі цікаві. Приємно дивитися. Такі лапочки. Люблю їх дуже

До речі, коментар також залишила актриса Аліка Смєхова.

Яка принадність💖💖💖 — написала вона.

Читайте також:Відео: Ліза Галкіна пояснила татові, що головне в житті

До речі, 18 червня Максим Галкін відсвяткував 43-й день народження. Він отримав безліч теплих привітань від друзів, колег і шанувальників, однак самі довгоочікувані і приємні слова були від Гаррі і Лізи. Зоряний батько з гордістю показав в особистому блозі, як це було. Близнюки, вже кілька років вивчають французьку мову, розіграли для улюбленого папи ціле подання на цій мові, зворушливо привітали його зі святом і подарували подарунки, зроблені своїми руками.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 22, 2019 at 8:57am PDT

Нагадаємо, в Юрмалі зараз також відпочиває родина Ніколаєвих: Ігор з дружиною Юлією і донькою Веронікою. Не так давно зоряний батько поділився першими успіхами Ніки в спорті: разом з татом дівчинка відвідала перше тренування з гольфу, і, судячи з кадрів в особистому блозі Миколаєва, дитині дуже сподобалося. Можливо, вона продовжить тренування в майбутньому.

© Instagram @igor_nikolaev_music
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru