Важити в 43, як у 18: Олена Захарова розповіла, як приходила в форму після пологів

1183

43-річна Олена Захарова на початку грудня відзначить 2-й день народження своєї доньки. Зіркова матуся ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і приховує будь-які подробиці про спадкоємиці. Досі невідомо, як виглядає дитина, як її звуть і хто батько. В особистому блозі Олени зовсім немає сімейних фотографій. Їм актриса віддає перевагу кадри з стильних фотосесій, а також знімки зі знімальних майданчиків або з відпустки.

Хтось хоче виставляти своє цікаве положення напоказ, а хтось його приховує. Я вирішила приховувати. Безумовно, я була щаслива і знала, що багато хто за мене порадіють, але ж всяке могло статися… Мені здається, вираз «Щастя любить тишу» не позбавлене сенсу, — раніше розповідала Олена.

На цьому тижні знаменитість дала інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit і трохи прочинила завісу таємниці. Олена розповіла, як приходила в форму після пологів і як скоро вийшла з декрету. Також вона вперше розповіла про підросла доньці і про її характер.

© Instagram @lenazaharova57

Читайте також:Обіцяного… два роки чекають: Юлія Савічева вперше показала доньку

Незважаючи на народження дитини, Олена раніше є власницею стрункої, витонченою фігури. Вона чудово виглядає і перебуває у відмінній фізичній формі. Раніше актриса неодноразово заявляла, що на дієтах не сидить і спортом практично не займається. Більш того, вона зізналася, що любить смачно поїсти і не відмовляє собі в солодкому.

Я ніколи не сиділа на дієтах. Хоча одного разу все-таки вдавалася до них у 12 років, коли був підлітковий вік. Звичайно, під час вагітності набрала вагу, але він досить швидко пішов. Так що я їла і продовжую є солодке, всякі булки. Навіть соромно в цьому зізнатися, але це так,— розповідала Олена Захарова.

Зараз, за словами актриси, їй максимально комфортно у своїй вазі, хоча з-за віку все частіше доводиться замислюватися про те, щоб зберегти форму.

Можу дати пораду: щоб прийти у форму після пологів, потрібно робити все самій. Виходить, що іноді тобі просто ніколи поїсти! А якщо є помічники по господарству і няня, то сидиш і їж. Ну і грудне вигодовування. Хтось від цього поправляється, а я схудла, –зізнається актриса. – Зараз я важу приблизно стільки, скільки важила у вісімнадцять років. На три кілограми менше, ніж важила до пологів. Мені комфортно в цій вазі, і я думаю, як це зберегти. Мої подруги, наприклад, бігають за десять кілометрів мало не кожен день, щоб бути в прекрасній формі. Це круто, звичайно. Але у мене немає ні сил, ні часу на пробіжки, тому що весь вільний час намагаюся проводити з дитиною.

© Instagram @lenazaharova57

За словами Олени, в декреті вона не засиджувалася і вийшла на сцену вже через 3 місяці після народження дочки. Однак Захарова зізнається, що хоч і любить свою роботу, їхати від маляти надовго стає все складніше. Актриса не хоче пропускати важливі етапи дорослішання дочки, тому воліє відмовитися від якихось пропозицій щодо роботи і провести час з спадкоємицею.

© Instagram @lenazaharova57

Також зіркова мама розповіла про свою дитину. Цього літа вони насолоджувалися канікулами біля моря і, за словами Олени, донька обожнює водну стихію. Незважаючи на юний вік, вона вже вчиться плавати і проявляє непростий характер.

Коли мене немає, вона весь час питає, де я. У неї вже й характер проявляється. Наприклад, взуваєш, вона скидає черевички і каже, показуючи на інше взуття: «Ці, ці». Або, наприклад, наділа їй шортики, там було маленьке плямочка, вона вже показує, мовляв, знімай! – з посмішкою розповіла Захарова.

Читайте також:Я за тобою шаленію: Павло Воля присвятив зворушливий вірш 4-річної дочки

До речі, у квітні минулого року Олена хрестила доньку. Однак навіть в честь цієї події не зрадила собі і не показала кадри з таїнства. Актриса розповіла про це в особистому блозі і зізналася, що збулися її мрії і хрещення пройшло у Вербну неділю.

А у нас сьогодні відбулося Хрещення моєї донечки !! Я мріяла зробити це саме сьогодні, Слава Богу все склалося!! Слава Богу за все!

© Instagram @lenazaharova57

Відзначимо, що в торішньому інтерв’ю Олена закликала жінок не бояться народжувати з-за віку і зізналася, що мріє ще раз стати мамою.

Якщо б була можливість народити в юності, я б народила. Але підкреслю, що і в моєму віці можна ставати мамою. Якщо Бог дасть, я б народила ще одну дитину.

Фото на анонс: Instagram @lenazaharova57