Топазовые тюльпани і не тільки: що подарував Сергій Глушко Наташі Корольової на річницю весілля

1002

Наташа Корольова і Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, познайомилися в 1999-му році, почали зустрічатися в 2001-м і ось вже багато років разом. А вчора подружжя відзначили 16 років з дня весілля, і це святкування вдалося на славу! На честь річниці щаслива дружина опублікувала милий пост в особистому блозі, подякувавши чоловіка за прекрасні роки разом:

Що б там не говорили , що б там не складали і не придумували !!! Ми з тобою мій Сладусик, кайфуємо , шалим і запалюємо а найголовніше любимо один одного з кожним роком усе сильніше !!! Топазовая кажуть у нас сьогодні!!! 💍💍💍

© Instagram @koroleva__star

Сергій не залишився в боргу і присвятив зворушливий відеокліп свій обраниці, змонтувавши ролик з різних щасливих моментів їхнього життя:

Дякуємо за 16 років щастя!!!💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ — підписав відео Глушко.

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Глушко(Тарзан) (@tarzan___official) on Aug 21, 2019 at 3:01am PDT

Судячи з кадрів, святкування було дійсно масштабним. Наташа показала шанувальникам, які подарунки отримала від чоловіка: в честь топазовой річниці Сергій подарував їй незвичайні тюльпани. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 22, 2019 at 1:51am PDT

Вона також виклала відео, на якому видно, як красиво пара прикрасила свій сад на честь річниці, причому шанувальників дуже вразив величезний зелений слон, встановлений прямо на присадибній ділянці:

View this post on Instagram

A post shared by Наташа Корольова (@koroleva__star) on Aug 21, 2019 at 3:22pm PDT

Наташа обрала вбрання в своєму стилі – яскраве червоне плаття в горох, підкреслює її фігуру, і весільну фату. Прикрашено був навіть маленький пес знаменитостей, якого прикрашав червоний бант.

© Instagram @koroleva__star
© Instagram @koroleva__star

На святкуванні, звичайно, були присутні друзі пари і їх спільний син – 17-річний Архип зі своєю дівчиною, моделлю Марією Слугиной. До речі, Наташа Корольова вже зазначала, що у неї сином особливі відносини.

Я просто його чую, відчуваю. Навіть якщо ми на великій відстані один від одного, – ділиться співачка з читачами. – У нас з сином якийсь зв’язок, ну, напевно, кармічна. Я дуже рада, що вийшло вибудувати з сином суперстосунки, які мені ні в якому разі не хочеться втратити. І я думаю, що цього не станеться.

© Instagram @koroleva__star

Приєднуємося до привітань і чекаємо більше веселих кадрів від невгамовного сімейства!

Читайте також:

  • Жінка-скат: Наташа Корольова вразила шанувальників незвичайним сукнею
  • Кришталеве весілля: Наташа Корольова і Сергій Глушко відзначили річницю
  • Наташа Корольова поділилася коронним рецептом ледачих вареників
Фото на анонс: Instagram @koroleva__star