Чи можна завагітніти з презервативом — ймовірність зачаття

2988

Зміст:

  • Як правильно вибрати і зберігати презервативи
  • Чи можна завагітніти з презервативом
  • Основні причини зачаття при використанні презерватива
  • Чи можна завагітніти при секс з презервативом? Таке питання задають багато молоді пари на різних пошукових порталах. Спочатку передбачалося, що використання презерватива допоможе уникнути небажаної вагітності, але практика показує, що він не дає 100% захисту.Чи можна завагітніти при секс з презервативом

    Правильне використання презерватива – ще не гарантія того, що ви скоро станете батьками. Це засіб захисту має певні розміри, які слід враховувати. Надмірне тертя або розтягування гумки» призводить до утворення мікротріщин, через які сперматозоїди зможуть проникнути в піхву і дістатися до матки. Імовірність зачаття в такому випадку достатньо велика.

    Як правильно вибрати і зберігати презервативи

    Якісне засіб контрацепції має бути зручним і комфортним для обох статевих партнерів: досить міцним і надійним. Презерватив повинен бути:

    • Помірно тонким. Занадто тонкий з більшою часткою ймовірності може порватися, а в занадто товстому – втрачається чутливість. Сучасні презервативи досить щільні, при цьому вони забезпечені додатковими видами стимуляції у вигляді точок, борозенок, ребер, спіралевидної форми та ін.
    • Комфортним в плані довжини і ширини. Багато представників сильної статі частіше орієнтуються на довжину статевого члена, не звертаючи увагу на ширину, яка при неправильному виборі може створити значні незручності.

    Для того щоб підібрати саме той засіб, який підходить більше, необхідно поекспериментувати з різними формами і виробниками.

    Зберігати засоби захисту потрібно в тих місцях, де немає можливості порвати або пошкодити цілісність упаковки. Не варто тримати упаковки на сильно нагрітих поверхнях.

    Купуючи презервативи, завжди звертайте увагу на термін придатності виробу!

    Купуйте тільки у перевірених та мають сертифікат на дану продукцію виробників. Такі кошти не можуть мати низьку вартість, але зате ви будете впевнені в якості товару.

    Чи можна завагітніти з презервативом

    Багато пар, щоб партнерка не завагітніла, переривають статевий акт, використовують хімічну контрацепцію або спринцювання після сексуальних контактів. При цьому завжди залишається 1-2-відсоткова ймовірність настання вагітності з цілим презервативом.

    Найнадійнішими контрацептивами є оральні і внутрішньоматкові спіралі.

    Основні причини зачаття при використанні презерватива

    Основна причина – неякісний латекс, з якого виготовлений презерватив. Він погано розтягується, утворюються білі смужки. Ці микрорастяжения відкривають шлях сперматозоїдів у піхву. Якщо ж розмір статевого члена досить великий або у жінки мало природної змазки, то ймовірність попадання сперми в жіночі статеві органи збільшується.

    с целым презервативомЧи можна завагітніти з презервативом

    Секс з використанням презерватива призведе до вагітності у таких випадках:

    • Неправильне надягання – у зв’язку з ніж презерватив застосовується повторно під час статевого акту.
    • Витяг з упаковки зубами – порушується цілісність.
    • Одночасне надягання відразу двох презервативів – нібито «підвищений захист».
    • Минулий термін придатності.

    Потрібно пам’ятати, що презерватив – виріб одноразового застосування з одним сексуальним партнером!

    • Збуджений член виділяє мастило, в якій може перебувати деякий кількість сперми – таке трапляється до вдягання презервативу під час стадії попередніх пестощів, коли пеніс може стосуватися або проникати в піхву.

    Для того щоб ці ситуації не сталося і наставала тільки бажана і запланована вагітність, беремо на замітку:

    • Завжди перевіряємо термін придатності.
    • При першому використанні латексного вироби уважно читаємо інструкцію.
    • Якщо під час статевого акту презерватив порвався, потрібно відразу витягти пеніс із піхви.
    • При високої сексуальної активності завжди мати при собі засоби контрацепції.

    Секс – заняття приємне і корисне для здоров’я і повноцінного життя. Щоб її не затьмарювати небажаними думками і страхами, важливо правильно і усвідомлено підходити до питання ефективної контрацепції. Якщо пара використовує презервативи – купуйте відомі марки тільки в аптечній мережі, звертайте увагу на розміри і терміни придатності.

    Також цікаво почитати: чи можуть скоротити вагітну жінку