Вгадай, хто: Інна Чурікова заінтригувала Мережа рідкісним сімейним колажем

733

Знаменита кіно-і театральна актриса Інна Михайлівна Чурікова 5 жовтня відсвяткувала день народження. Їй виповнилося 76 років. На честь цієї радісної події вона зробила справжній подарунок своїм численним шанувальникам і опублікувала в особистому блозі зворушливий колаж з сімейного альбому. На ньому вона і її син Іван (41) приблизно в одному віці.

Друзі! Відгадайте, хто є хто на цій фотографії! Глібчику зробив цей колаж на комп’ютері! Є підказка. Який прекрасний подарунок на день Народження! Ділюся радістю! – написала Інна Михайлівна.

Фото: Instagram @inna_churikova_official

Захоплені шанувальники актриси поспішають привітати її з днем народження і залишають їй добрі побажання і компліменти. Велика частина фанатів безпомилково вгадали хто на цьому колажі.

Найулюбленіша, сама найкраща, сама велика! Дякую за Вашу творчість. Живіть щасливо!

Зліва синочок, а праворуч — Інна Михайлівна! З днем народження! Ура!

Ось те то я дивлюся-двоє зі скриньки, з однієї особи. З днем народження, улюблена актриса! МнОгая літа!

Зазначимо, що Інна Михайлівна завела собі особистий блог в березні минулого року і на нього відразу ж підписалися кілька тисяч шанувальників, спочатку навіть не повірили, що легендарна радянська актриса завела собі соцмережі. Знаменитість, до речі, активно веде свою сторінку і регулярно радує передплатників унікальними сімейними кадрами, архівними знімками і фотографіями з відпустки.

Фото: Instagram @inna_churikova_official

Наприклад, минулої осені вона вперше показала сімейний портрет з чоловіком і сином.

Щастя святкувати свій день народження з моїми улюбленими чоловіками. В душі літо, –зворушливо підписала його Інна Михайлівна.

Фото: Instagram @inna_churikova_official

Нагадаємо, що Інна Михайлівна Чурікова ось вже більше 50 років щасливо одружена з режисером Глібом Анатолійовичем Панфіловим. Їх гармонійний союз народився на знімальному майданчику легендарного радянського фільму «У вогні броду немає». Режисер миттєво закохався в актрису і дуже скоро після закінчення зйомок вони одружилися. У 1978 році у зоряної пари народився син Іван. Він закінчив МДІМВ і зараз живе в Англії, але часто провідує батьків, а вони його.

Фото: Instagram @inna_churikova_official

А знаєте, коли я була по-справжньому щаслива? Коли народила наше з Глібом скарб. Ми всі в палаті — а нас там було дев’ять чоловік — так готувалися до першого побачення! По черзі чепурилися перед маленьким дзеркалом, що висіло над раковиною: мої милі сусідки пов’язували білі косыночки і ставали схожими на мадонн! Потім прийшла нянечка, стала сміливо так розкидати дітей, ми їх ловили… І ось кожна залишилася наодинці зі своїм масипуленьким -і тільки чмокання лунало в палаті. Як я була щаслива! – розповіла про появу спадкоємця актриса. — Я народила сина — і це була моя історія, без Гліба. Він, чесно кажучи, був в цей час в Голландії, приїхав то на другий, чи на третій день. Я йому у вікно показувала Ванюшу, одягненого в казенну байкову сорочку, червону в горошок. І Гліб дивився на наш скарб, у якого очі були в різні боки, ручки в різні сторони! Ми місяць вирішували, яке ім’я дати синові. Гліб казав: «Давай назвемо Іванка Федьком». Я: «А може, Федю Іванком?» Коли синок був маленький, я намагалася сповільнити, щоб тільки воно не лунало — я насолоджувалася.

Фото: Instagram @inna_churikova_official

Читайте також:

  • Зіркові мами, яких шанувальники зобразили на портретах
  • Сімейний портрет: дружина Павла Буре показала фото з усіма дітьми
  • Схожі: Анна Міхалкова поділилася забавним колажем із сестрою
Фото на анонс: Instagram @inna_churikova_official