Велика родина: кілька поколінь Преснякових і Подільських зустрілися разом

420

У своєму блозі Наталія Подольська виклала сімейний знімок. На ньому зображена вся велика родина Подільських і Преснякових. На камеру позує син Наталії і Володимира Артемій, сестра-близнючка Подільської Юліана, їх мама Ніна Анатоліївна, батьки Преснякова-молодшого, його син Микита з дружиною Оленою Краснової.

Наталья Подольская и семьяФото: Instagram @nataliapodolskaya

Наталя дуже цінує сім’ю і часто про це говорить в інтерв’ю. Вона зізнається, що у всі складні моменти життя з нею поруч були саме родичі. Найважче випробування їй допомогли пройти сестра й чоловік. Подільська довгий час не могла завагітніти. Вона планувала народити дитину відразу після весілля, але не вийшло. Знадобилося майже п’ять років, щоб Артемій з’явився на світ. Іноді, зізнавалася вона, було настільки важко, що вона лягала на підлогу і ридала і задавалася питанням «За що?». Тоді Володимир знаходив для неї слова, щоб повернути їй віру в краще, а на зв’язку завжди була сестра Юліана.

Сина Артемія Наталя народила в 2015-му році. Першим на руки малюка взяв отець Володимир Пресняков. Артемій з’явиться на світ через 24 роки після народження первістка Микити Преснякова. Подільська тоді жартувала:

Микита теж народився в рік Кози. І коли я це зрозуміла, сказала: «Так ось чого ми чекали! Року Кози!»

Наталія легко увійшла в сім’ю чоловіка. Вона зізнається, що трохи переживала, як складуться відносини з свекрухою і свекром, але на ділі все виявилося так природно, що вона швидко розслабилася. Зараз вони часто збираються всі разом за одним великим столом з нагоди сімейних урочистостей.

Семейство Пресняковых и Подольских вместе с друзьями на домашней вечеринке© Instagram @nataliapodolskaya

Батьки і сестра Наталі, Юліана, – часті гості в будинку Преснякових-Подільських.

Наталья Подольская с сестрой и мамой© Instagram @nataliapodolskaya

Мама співачки часто прилітає до дочки, щоб допомогти з онуком. Нещодавно вона разом з донькою і сином відвідала Володимира і Наталю на відпочинку в Іспанії.

Наталья Подольская с мамой, сестрой и братом© Instagram @nataliapodolskaya

До речі, не так давно Володимир Пресняков показував дивний кадр – вся чоловіча частина родини Преснякових на одному фото: прихильники були в захваті!

Владимир Пресняков-старший и Владимир Пресняков с сыновьями Никитой и Артемием© Instagram @presnyakovvladimir

Читайте також:

  • Не відрізнити: Наталія Подольська показала фото з сестрою-близнючкою, мамою і молодшим братом
  • Відео: син Наталії Подільської та Володимира Преснякова підкорює гірськолижні траси
  • Відео: Володимир Пресняков заспівав з молодшим сином забавну пісеньку
Фото на анонс: Instagram @nataliapodolskaya