Весільний комбінезон, наречена без тіари: як пройшло весілля онука Грейс Келлі

1211

Історія розвитку відносин Луї Дюкре, онука Грейс Келлі і молодшого племінника князя Альбера II, і його коханої Марі Шевальє могла б стати джерелом натхнення для авторів романтичного фільму. Молоді люди познайомилися 7 років тому.

Читайте також:Акцент на фісташковий колір: Шарлотта Казірагі хрестила 8-місячного сина

Західні видання цитують Луї Дюкре, який згадував історію знайомства з коханою. Це сталося в одному з клубів в Каннах. Але іскра між ними з’явилася, коли майбутні закохані зустрілися в Школі бізнесу Skema.

Оскільки ми обидва сором’язливі, нам потрібно якийсь час, ми шукали один одного, всі це помітили, але мені знадобилося шість місяців, поки ми не зробили перший крок. Так все і почалося, – пояснив він.

Нагадаємо, Луї Дюкре і Марі Шевальє побралися в лютому минулого року у В’єтнамі.

© Instagram @mariehoachevallier

Луї Дюкре не носить титул принца. Старший син принцеси Стефанії в даний час займає 15-е місце в черзі на успадкування князівства. 26-річний Луї працює у футбольній команді Monaco AS на посаді головного рекрутера.

Що відомо про обраницю онука Грейс Келлі? Марі Шевальє навчалася у бізнес-школі, де отримала ступінь бакалавра ділового адміністрування. Пізніше вона вивчала маркетинг в Університеті Західної Кароліни в Каллоуи, Північна Кароліна.

З мамою. © Instagram @mariehoachevallier

Зараз дівчина працює координатором банкетів і конференцій у готелі Hermitage Monte-Carlo, палаці в Монако.

В минулому вона роздавала на вулиці рекламні листівки і журнали для рекламного агентства в Ніцці, працювала касиром в супермаркеті французької мережі дисконтних магазинів Leader Price, продавала квитки в кіно і закуски для французької мережі кінотеатрів Les Cinemas Gaumont et Pathe, була продавцем у державній залізничній компанії Франції, SNCF.

Читайте також:Дивовижні кадри: принц Вільям і Кейт Міддлтон стали магістрами

Марі – прихильниця футболу, вона розділяє пристрасть свого обранця до цього виду спорту.

© Instagram @mariehoachevallier

В найважливіший день наречена вибрала два весільних образу – для цивільної церемонії і вінчання, яке відбулося в соборі Пресвятої Непорочної Богородиці. Перше виявилося комбінезоном, створених дизайнером Rosa Clara. Представники кутюр’є зазначили в блозі:

Ми хотіли б привітати Марі Шевальє і Луї Дюкре, красиву і прекрасну пару, з їх шлюбом. Бажаємо вам всього найкращого! Наш дизайнер Троянда Клара розробила плаття Марі Шевальє для цивільної весілля з Луї Дюкре в Монако. Вона вибрав витончене і легке брючное сукню з шовкового крепу, розшите мереживом в області талії. Дизайн без рукавів має тонкий V-подібний виріз і ніжну відкриту спину. Ми пишаємося тим, що є частиною такого пам’ятного дня і такою захоплюючою весілля. Велике спасибі за довіру до нас і наших цінностей, це було приємно!

© Instagram @grimaldicasiraghi
© Instagram @rosa_clara

Автором другого весільного образу стала сестра нареченого – Поліна Дюкре. Марі Шевальє з’явилася в ньому під час вінчання. За задумом дизайнера, сукню з глибоким вирізом, прикрашене мереживом в області грудей і пишною спідницею. Наречена обмежилася ниткою перлів. Зазначимо, що хитромудрої зачіски Марі Шевальє не було.

© Instagram @monacomatin
© Instagram @eugeniagaravani

Читайте також:Більше, ніж у принцес: у леді Габріелли Віндзор було 4 весільні сукні

До собору дівчина під’їхала на ретро-автомобілі, прикрашеному маленькими весільними букетиками і білими стрічками.

© Instagram @ladymwindsor

Той факт, що закохані вибрали для церемонії вінчання собор Пресвятої Непорочної Богородиці, став даниною пам’яті принца Реньє і Грейс Келлі.

З тих пір, як я народився, у мене викликає особливе захоплення мій дідусь, і я хотів, щоб він був тут зі мною . В якийсь момент він буде зі мною під час церемонії. Тому ми вибрали собор, і Марі підтримала мене в цьому рішенні, – розповідав Луї Дюкре.

© Instagram @royal_europe_
© Instagram @royal_europe_
© Instagram @ladymwindsor

Як зазначають західні видання, гостями урочистостей стали в основному близькі родичі та друзі пари. Серед представників Грімальді була і Шарлотта Казірагі з чоловіком. Нагадаємо, пара також нещодавно зіграла весілля, яка розтягнулася на кілька днів.

До речі, весільний торт для молодят створив російський кондитер Олександр Селезньов, чиї кондитерські в Монте-Карло з задоволенням відвідує княгиня Шарлін. Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Олександр Селезньов (@chefalexmonaco) on Jul 29, 2019 at 8:35am PDT

Фото на анонс: Instagram @mariehoachevallier