Вже наречена! Принцеса Беатріс і її коханий оголосили про заручини і показали кільце

472

30-річна принцеса Беатріс, старша дочка принца Ендрю і Сари Фергюсон, і її коханий Едоардо Мапелли Моцци тепер знаходяться в офіційному статусі нареченого і нареченої. Королівський палац опублікував офіційну заяву про майбутній урочистій події – весілля.

Герцог і герцогиня Йоркська раді оголосити про заручини принцеси Беатріс з містером Едоардо Мапелли Моцци.

© royal.uk

Її Королівська Високість і р-н Мапелли Моцци побралися в Італії на початку цього місяця. Весілля відбудеться в 2020 році. Ця фотографія була зроблена принцесою Євгенією в Італії.

© Instagram @theroyalfamily

Принцеса Беатріс і містер Едоардо Мапелли Моцци зазначають:

Ми дуже раді, що можемо поділитися новинами про нашу недавню подію. Ми обидва дуже раді, що разом починаємо це життєве пригода, і не можемо дочекатися весілля.

Пальчик щасливої нареченої прикрасило розкішну обручку з діамантами. Цей особливий аксесуар створений майстрами ювелірного ательє Leane’s Mayfair. Як підкреслюють зарубіжні видання, всі діаманти в кільці сертифіковані GIA і мають природне походження.

© Instagram @princesseugenie

Читайте також:Худне до весілля? Принцеса Беатріс вирішила наслідувати приклад Меган Маркл

Щасливу наречену привітала її молодша сестра принцеса Євгенія, назвавши принцесу Беатріс її милим домашнім прізвиськом:

Бибия — вау! Я так рада за тебе, моя дорога старша сестричка, і дорогою Едо.

© Instagram @princesseugenie

Зарубіжні видання відзначають, що відносини пари почали розвиватися в листопаді 2018 року. Однак нинішні закохані були знайомі раніше. Як пишуть деякі ЗМІ, покійний вітчим коханого Едоардо Моцци був британським політиком. І в останній шлях в 2011 році його проводжала як Беатріс, так і її батьки – принц Ендрю і Сара Фергюсон. У 2014 році принцеса знову зустрілася з Едоардо – на весіллі Чарлі Гилкса (друга принца Гаррі) в італійській Апулії.

Про коханого принцеси відомо, що йому 34 роки, він мільйонер, засновник і генеральний директор консалтингової компанії, власник бізнесу у області нерухомості та дизайну інтер’єрів, розлучений, від колишнього шлюбу з архітектором Дарой Хуангу є дворічний син по імені Вулфі.

Детальніше:Бути заручини? Історія кохання принцеси Беатріс і її бойфренда

Принцеса Беатріс розсекретила свого коханого в березні цього року, коли разом з ним відвідала виставку у лондонській Національній портретній галереї. Дівчина виглядала щасливою, а супутник ніжно її підтримував і ненав’язливо демонстрував турботу. У Мережі відзначають, що Едоардо Мапелли подарував принцесі персоналізований браслет Cartier.

© Instagram @hellomag, @modernroyalera

Коханий Беатріс дружить з її молодшою сестрою, принцесою Євгенією.

© Instagram @alltheroyalsoftheworld

Хороші відносини у Едоардо Мапелли і з батьками його коханої. Приміром, бізнесмен був присутній на репетиції параду, присвяченого офіційного святкування дня народження королеви Єлизавети.

© Instagram @the_mountbatten_windsors

У Мережі відзначають, що після початку відносин з Едоардо Мапелли стиль одягу принцеси Беатріс змінився в кращу сторону. Внучка королеви перестала бути, наприклад, об’єктом жартів з приводу її нісенітні капелюшків.

© Instagram @the_royal__watcher

За інформацією західних видань, принцеса Беатріс змінила свій звичний раціон і захопилася веганством. Відомо, що в королівській родині вже склалася негласна традиція – нареченої стрімко схуднути перед весіллям. Так було з Кейт Міддлтон, Меган Маркл, леді Габріелою Віндзор. Позбавлялася від зайвої ваги і сестра принцеси Беатріс Євгенія. Так що чекаємо фото стрункою нареченої!

Ми вітаємо щасливих закоханих з заручинами!

Читайте також:

Принцеса Беатріс виглядає копією однієї з найкрасивіших королев Англії

Несподівано: принцеса Євгенія і її наречений перед весіллям опублікували дитячі фотографії

Ще одне королівське весілля: все про церемонії одруження леді Габріелли Віндзор

Фото на анонс: Instagram @windsor.royal.family