Море ніжності: Вікторія Лопирьова зізналася, яким прізвиськом називає сина

448

У кожній люблячої мами є для своєї дитини миле прізвисько. Розсекретила його і 36-річна Вікторія Лопирьова. В особистому блозі модель поділилася фрагментом відео, на якому чути, як вона називає свого синочка.

Котя — ось таке прізвисько у первістка Вікторія Лопирьова і її коханого Ігоря Булатова. От тільки чому знаменита матуся знову приховує обличчя сина? Нагадаємо, що раніше модель вже зняла режим секретності і продемонструвала, як виглядає дитина.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 30, 2019 at 2:58am PDT

Телеведуча часто ділиться з шанувальниками іншими новинами про сина. Приміром, це було фото, на якому малюк Марк захопив передплатників знаменитості. Судячи з того, яка гарна модельна стрижка у сина Вікторія Лопирьова і Ігоря Булатова, хлопчик дав можливість майстра в салоні краси виконати свою роботу на відмінно.

© Instagram @lopyrevavika

Розповідала Вікторія і те, як у Марка проходить прорізування зубів. Для того, щоб зробити цей процес для дитини менш болючим, Вікторія вирішила надіти на малюка бурштинове намисто.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 14, 2019 at 1:01am PDT

Читайте також:Хлопчик-зайчик: Стефанія Малікова поділилася забавним фото підрослого молодшого брата

Нагадаємо, Вікторія Лопирьова стала мамою на початку лютого цього року. Декретна відпустка знаменитості виявився дуже коротким і вона приступила до роботи. Приміром, раніше побувала в Парижі, де брала участь у першому в історії ФІФА жіночому футбольному конгресі, на якому обговорено низку питань, що стосуються ролі жінки в спорті. Разом з сином відвідувала іспанське місто Марбельї, де проходила серія нових матчів з футболу. Знаменитість навіть ділилася фото з іменною футболкою – Viktoria 10.

© Instagram @lopyrevavika

А яким прізвиськом ви називаєте свого малюка?

Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika