Вже стоїть: співачка Нюша показала фото підросла доньки

1344

28-річна Ганна Шурочкіна, більш відома як співачка Нюша, в листопаді минулого року вперше стала мамою. У них з чоловіком Ігорем Сивововым народилася чарівна дочка. Зіркові батьки воліють приховувати свою дитину від настирливої уваги громадськості і поки не показують її обличчя в соцмережах, більше того, досі невідомо ім’я дитини.

Дочка Нюши© Instagram @nyusha_nyusha

Не так давно молода мама з’явилася на шоу Івана Урганта на Першому каналі і прочинила завісу таємниці, що стосується імені її доньки. За словами Ганни, дівчинку назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично не звучить. Також вона зізналася, що ім’я вибирали дуже довго і докладно.

Довго думали, вивчали, читали. Дивилися в поєднанні зі знаком зодіаку, роком, характером. Я вірю, що це впливає на долю. Не хотіли називати в честь бабусі, прабабусі

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 29, 2019 at 11:55pm PDT

А сьогодні знаменита матуся опублікувала в особистому блозі зворушливу фотографію з донькою. Маля дуже підросла за останній час і судячи з усього вже намагається робити перші кроки, звісно, з допомогою мами.

Вибирати своє чудо 💞, – зворушливо підписала фото зіркова матуся.

Нюша с дочкой© Instagram @nyusha_nyusha

Захоплені шанувальники поспішають залишити добрі побажання сім’ї співачки, а також дякують їй за зворушливі сімейні кадри.

Боже, давно не бачила чогось настільки милого) дві принцеси!

Я просто таю від милоты цього фото)

Ви обидві чарівні) щастя вам і міцного здоров’я! Спасибі, що ділитесь такий мимишностью)

Нюша фото с дочкой© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, днями, 23-річна сестра Анни, Марія Шурочкіна, побалувала передплатників свого блогу унікальної архівної фотоподборкой і зізналася в любові до своєї старшої сестри.

На жаль, я рідко буваю на її концертах, але коли приходжу, то захоплююся нею. Вона для мене найкраща співачка, я її обожнюю. Я вважаю, що вона крута. Закриваючи очі на те, що вона моя сестра, її музика, її хореографія, танці, подача — дуже кльові. Завжди захоплювалася тим, як вона пише свої пісні. Була б моя воля, ходила б на всі її концерти, – розповіла спортсменка.

Нюша с сестрой© Instagram @oksana_shur

Нагадаємо, що батько Нюши, музикант і продюсер Володимир Шурочкіна розлучився з першою дружиною і мамою співачки, коли їй було всього два роки. Однак він зумів зберегти дружні стосунки з екс-дружиною і брав активну участь у вихованні дочки. Пізніше він одружився на майстра спорту зі спортивної гімнастики Оксані, яка народила йому двох дітей, Марію й Івана (21).

Нюша с отцом, мачехой и сестрой© Instagram @oksana_shur

Читайте також:

  • Нюша з чоловіком порадували шанувальників сімейним портретом з донькою
  • Дружина Володимира Шурочкіна показала дитяче фото співачки Нюши з сестрою
  • Мами на прогулянці: фото Нюши і Ханни з доньками зворушила шанувальників
Фото на анонс: © Instagram @