Випередивши політиків і медіамагнатів: Меган Маркл очолила список найбільш соціально значущих персон

544

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл нещодавно вперше стали батьками — 6 травня у пари народився син Арчі Харрісон. Герцоиня Сассекская не стала засиджуватися в декреті і незабаром після появи малюка почала виходити у світ і брати участь у різних заходах.

© Instagram @meghan_harry_and_archie

Приміром, нещодавно дружина принца Гаррі з’явилася на фіналі турніру US Open, де підтримувала свою подругу, тенісистку Серену Вільямс. А тепер очолила список найбільш соціально значущих персон Великобританії за версією журналу Tatler.

Це некласична казка з сюжетом «з грязі — в князі». Вона була добре утворена, а її батько отримав премію «Еммі» за кращу режисуру. Вона знайшла ідеально відповідну для себе роль: жінка зі стрижнем, яка допомагає консервативної королівської сім’ї перейти в ХХІ століття, — описали журналісти заслуги Меган.

© Instagram @sussexroyal

Також у виданні відзначили, Меган Маркл змогла домогтися визнання і підкорила «вершину соціального полюси» в очах громадськості, вийшовши заміж за принца Гаррі. Не впевнені, що подібні обороти сподобаються самої герцогині Сассекской, кототорая підтримує самостійних і впевнених у собі жінок по всьому світу. Крім Меган в трійку лідерів найбільш соціально значущих персон за версією Tatler також увійшли політик консервативної партії Великобританії Джон Беркоу, фотомодель і актриса Джеррі Холл.

© Instagram @sussexroyal

Нагадаємо, що нещодавно Меган Маркл найняла антикризове PR-агентство для порятунку своєї репутації. Примхлива герцогиня Сассекская, як вже називають її ЗМІ, схоже, не стала радитися з королевою, а самостійно найняла американську піар-компанію Sunshine Sachs, співробітничала з голлівудськими зірками, в числі яких були Леонардо Ді Капріо, Наомі Кемпбелл і Бен Аффлек.

© Instagram @sussexroyal

Нове рішення Меган, швидше за все, не доведеться за смаком королеві Єлизаветі II.

Наймати голлівудську компанію для захисту своїх інтересів, при цьому будучи членом королівської сім’ї, як мінімум, не сама хороша ідея, — заявив інсайдер видання The Sun.

Читайте також:

  • Африка ні при чому: стало відомо, чому Меган Маркл так рано виходить з декрету
  • В піку королеві? Меган Маркл найняла антикризове PR-агентство для порятунку своєї репутації
  • Юний мандрівник: принц Гаррі і Меган Маркл відпочивають разом з 3-місячним сином в Іспанії та Франції
Фото на анонс: Instagram @themegmarkle