Витончено: 9 ідей для незвичайного використання гербарію

1339

Осінь тішить буйним різнобарв’ям, саме час збирати гербарій. До того ж його можна використовувати не тільки для дитячих виробів. Дивіться нашу добірку ідей милих штучок з засушених квітів і листочків і перетворюйте світ навколо!

Читайте також:Золота пора: 40 ідеї для осінньої фотосесії дитини

Додати осені в інтер’єр

…або літа! Засушені листочки і квіти помістіть між шматочками пластику, вставте в двосторонню рамку — і стильний елемент декору готовий.

© Instagram @plants__lab
© Instagram @herbarium_spb

Зробити картину

Скомпануйте гілочки і листочки на картонній основі, притисніть склом і вставити в рамку. Вишукано й ефектно!

© Instagram @silence_tolls, @saparova_katerina
© Instagram @zoyamaster

Намалювати картину прямо на листку

Якщо ви непогано малюєте, то створити маленький шедевр можна навіть на листку. Фарби, пензлі, ваша фантазія — і неповторний елемент декору для вашого дому готовий.

© Instagram @autumnsgift

Виготовити прикрасу

Маленькі квіточки, листочки і пелюстки, укладені в епоксидну смолу, стануть модною прикрасою, яке нагадає про літньому теплі і барвах осені. Докладно про те, як зробити кулон із сухоцвітів і епоксидки, ми розповідали в цій статті.

© Instagram @anna_aleksandrova_flowers, @soulinbloom.shop @maya_0557

Зробити гребінець для волосся

Присвятити осінній вечір з подругою створення красивого гребені для волосся — відмінна ідея. Вам знадобиться спеціальна форма (молд), сухоцвіти і епоксидна смола.

© Instagram @swalka_flowers

Подарувати своєму телефонові новий чохол

Квіткові чохли для смартфонів зараз на піку популярності. Про те, як зробити такий чохол, ми вже розповідали раніше. Ви не забули запастися сухоцвітом для нього?

© Instagram @ad.lab

Створити панно-вазу

Панно з сухоцвітом можна перетворити на справжній арт-об’єкт, якщо прикрасити його… декоративної вазою. Каркас можна зробити з дерев’яних паличок, а всередину помістити колбу або баночку від дитячого харчування.

© Instagram @irinaidar9408

Прикрасити книгу закладкою

Читати «Вино з кульбаб» Рея Бредбері за чашкою ароматного чаю з травами і закладати сторінки шматочком літа? Це можливо, якщо зробити закладку з сухоцвітом. Дуже мила і елегантна ідея.

© Instagram @sofiya_trushyna, @craft_natural

Зробити осінній ліхтарик

Баночка від дитячого харчування, осіннє листя, клей, мотузка і свічка — це все, що потрібно для створення осіннього ліхтарика. Розставте їх по будинку і насолоджуйтеся листопадом за вікном.

© Instagram @babushkina.shkola
Фото на анонс: Instagram @marina_esaul