Немов сестри: Алла Пугачова поділилася спільним знімком з Лаймою Вайкуле

730

70-річна Алла Пугачова опублікувала у своєму особистому блозі спільний знімок зі своєю подругою – 65-річної Лаймою Вайкуле. Однак це звичайне на перший погляд! – сэлфи викликало бурхливі обговорення в коментарях, адже Лайма і Алла схожі, наче вони – рідні сестри!

© Instagram @alla_ofrey

Деякі читачі особистого блогу Примадонни навіть спочатку подумали, що Пугачова порадувала їх знімком зі своєю дочкою:

Я думала там Орбакайте, от ніяк не дізналася б я Лайму тут!

Я думала, що це Христина, поки не прочитала Лайма))

Дівчатка! Ви принадність!👍😘

Максим Галкин с Аллой Пугачевой и Лайма Вайкуле с мужем© Instagram @maxgalkinru

Заради справедливості варто зазначити, що мама і донька виглядають наче сестри. Особливо це видно на недавньому фото, яке виклала в особистий блог Орбакайте:

Вихідні з мамою, — підписала фото Христина.

© Instagram @orbakaite_k

Шанувальники прийшли в захват від такої природної фотографії і залишили щирі компліменти, обговорюючи між собою вражаючу схожість мами і дочки і той факт, що вони прекрасно і молодо виглядають без макіяжу:

Диво, як схожі

Чомусь я завжди думала, що ви не схожі, а ви одну особу

До речі, з недавнього часу шанувальники помітили, що в особистому блозі зірки і на сторінках її друзів стали з’являтися фотографії в новому образі – співачка стала носити різні окуляри, які їй неймовірно йдуть і роблять на десяток років молодше!

© Instagram @olesya_sudzilovskaya, @alla_ofrey, @arman_dav

Алла Борисівна з роками тільки гарнішає. У день народження Примадонни друг співачки – відомий композитор Ігор Ніколаєв – поділився з шанувальниками відео практично двадцятирічної давності! Подивіться самі, різниці зовсім немає:

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Apr 14, 2019 at 1:18am PDT

Нагадаємо, Максима Галкіна та Аллу Пугачову багато вважають зразково-показовою сім’єю. Незважаючи на значну різницю у віці, подружжя трепетно підтримують один одного у всьому і виховують двох чарівних близнят: 5-річних Гаррі і Лізу.

Дітлахи ростуть дуже творчими. Вони вже говорять по-французьки, співають пісні, малюють, пишуть вірші і радують шанувальників своєю безпосередністю. До речі, на думку чоловіка співачки Максима Галкіна, поява дітей дуже сильно змінило його дружину:

Змінилися її очікування з приводу дітей. Вона спочатку по-іншому предвосхищала зустріч з цими дітьми. А опинилася в підсумку абсолютно такої неспокійної мамою, мамою-квочкою…

© Instagram @maxgalkinru
Фото на анонс: © Instagram @alla_orfey, @laima_vaikule_official