Всі старшенькі в зборі: Емін Агаларов поділився з дітьми відео

1180

39-річний Емін Агаларов встигає все: він — успішний бізнесмен, популярний співак і… багатодітний тато! Зараз Емін виховує чотирьох дітей: від першого шлюбу з Лейлою Алієвої у бізнесмена два чудових сина-близнюка: Алі і Микаил. Також Емін Агаларов удочерив чарівну дівчинку по імені Аміна, яка живе з першою дружиною і братами. А у відносинах з моделлю Оленою Гаврилової 31 грудня минулого року у співака з’явилася дочка Афіна. До речі, у другої дружини є син, народжений у шлюбі з мільярдером Рустамом Таріко.

© Instagram @eminofficial

Незважаючи на щільний робочий графік, у артиста завжди вистачає час відвідувати старших спадкоємців, які живуть з мамою в Баку. І щоразу в його особистому блозі з’являються спільні знімки. Новий день не став винятком — на своїй сторінці багатодітний батько поділився з шанувальниками відео з дітьми: на них співак грає з донькою у футбол, знімає дітей, які граються в басейні, рятуючись від літньої спеки, і просто весело проводить час. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 12, 2019 at 5:47am PDT

А нещодавно кадрами з басейну поділився інший зірковий батько — Максим Галкін. У своєму особистому блозі шоумен опублікував веселе відео, на якому він підкидає спадкоємців високо над водою, а малюки при цьому заливисто сміються.

Подброс двадцатидвухкилограммовых дітей у воду — краща вправа для ЗПС 💪🏻 – прокоментував відеоролик шоумен.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jun 9, 2019 at 3:09am PDT

До речі, у сина Еміна — Міка — в його 10 років вже є свій власний кабріолет, на якому хлопчик безстрашно розтинає по вулицях.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 29, 2019 at 12:23am PDT

До речі, з тих пір, як молодша дочка Еміна трохи підросла, знаменитий татко став частіше публікувати спільні знімки і з нею. Передплатники співака від таких фотографій приходять в восторт.

© Instagram @eminofficial

Незважаючи на сімейні фото та відео, які часто з’являються в блозі Еміна, говорити про сім’ю він не любить. Лише одного разу в інтерв’ю журналістам він розповів, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Вчу своїх дітей не приймати все як належне. Так, у них забезпечене дитинство, великий будинок, няні, репетитори, охоронці… Я ріс в зовсім інших, скромних умовах. Доводиться бути суворим і на власному прикладі показувати, як дістаються гроші та інші блага. Батько почав брати мене на роботу в 10 років, і це була приголомшливою школою життя. Сподіваюся, спадкоємці, дивлячись на мене і своїх дідусів, теж захочуть реалізуватися та стати успішними. Думаю, Міка піде по наших стопах: в ньому видно математична жилка.

© Instagram @eminofficial
Фото на анонс: Instagram @eminofficial