Реальні історії: грудне вигодовування впливає на розмір грудей

645

Грудне годування найчастіше змінює форму і розмір грудей. До чого готуватися після його завершення, цікавиться молода матуся, володарка розкішного грудей. Дівчина навіть поділилася фотографіями, демонструють її форми (все дуже пристойно, цензура не потрібно).

Дівчатка з величезними грудьми. Після годування зменшилася і перетворилася у вушка спанієля чи ні? – цікавиться Олена. – До вагітності була впевнена трійка. Красива, пружна. Зараз не менше 5 (і то, напевно, більше ). Вона величезна, м’якенька. Уявляю що з нею стане коли я схудну і перестану годувати.

Читайте також:Масаж грудей при годуванні: особливості виконання

Подруги перерахували свої параметри до і після годування:

До вагітності була 2. У вагітність 4,5, після пологів все 6 були точно. А зараз відчуваю, 3,5 є точно, але в хорошому стані. Мені моя мама каже: «Носи бюстгалтер, а то груди валиться». Але мені незручно з ним будинку, ходжу без нього. Але поки не обвисли (Яночка Гернер)

До вагітності була двоечка, під час вагітності четвірка, після пологів п’ятірка точно, поки годувала грудьми ідеальна трієчка була. А як ГА завершила (до 3,5 місяців годувала) стала висяча одиничка. Просто порожні шкурки. Правда за 2,5 року трохи подправилась груди, стала та ж добеременная двоечка, але побита життям, «підвішена». Ну так, білизна з коректором і нормально (ФеЯ)

Після перших пологів довго як ганчірки висіли, але організм молодий, через 4 роки стали майже на місце, зараз не сильно обвисли, але я і не годувала в цей раз (Олеся)

Була 2, годувала першого з 5-6 розміром. Повернулася в 2. Але після другої дитини через рік після закінчення годування форма краще. Зараз добре, не висить. Така ж двійка (Еля)

Сдувалась з 5 назад до 3, не «вуха» звичайно, але колишнього обсягу вже не було. З допомогою хорошого білизни все виглядає відмінно (Наталія)

Була тверда четвірка, коли годувала — на розмір більше, прийшли в ту ж форму ближче до року, але я годувала мало, всього півроку (Катерина)

Була двійка, стала трійка. Були красотульки, стали смешульки (Юлія)

Читайте також:Питання-відповідь: чому зіркові мами вибирають грудне вигодовування

Мені 42 роки, четверо дітей. Груди в нормальному стані. До четвертого була в ідеальному. Вона у мене не просто величезна, але 4,5 розмір (Наталія Царьова)

Все залежить від шкіри. Тіло повернулося повністю в добеременный вид (це при набраних 22кг!) Груди, звичайно, не як добеременная, але і не зовсім висить. Просто не така пружна і менше (Юля)

А як змінилися ваші форми після грудного годування?

Всі фото: Depositphotos