Майже не змінилася: Лєра Кудрявцева показала свої фотографії двадцятирічної давності

1031

48-річна Лера Кудрявцева – не тільки популярна телеведуча і світська діва, але вже мама, і навіть бабуся. Цей статус вона придбала незадовго до того, як народила доньку Марійку – минулого літа. Однак за Кудрявцевої зовсім не скажеш: вона виглядає майже так само, як і 20 років тому!

Вчора в особистому блозі телеведучої з’явилися фотографії з сімейного альбому. Одна з них зроблена в 1994 році: на знімку Лера позує перед камерою з незвичним для шанувальників темним кольором волосся та безліччю кісок.

© Instagram @leratv

Незважаючи на те, що в такому образі телеведучу відразу ж дізналися далеко не всі шанувальники все ж визнали, що Лера виглядала надзвичайно і тоді:

Лера, ви завжди були і є красуня. Для мене ідеал жіночий. Сама класна!😘😘😘

Красуня😍зірка😻

Кудрявцева також поділилася іншим знімком – 2004 року, на якому їй 33 роки: з фотографії на нас дивиться яскрава блондинка з великими сережками, яка практично не змінилася з роками.

© Instagram @leratv

Як відомо, телеведуча вийшла заміж за хокеїста Ігоря Макарова в червні 2013 року. Цього літа знаменита пара відзначила річницю весілля – 6 років! Зворушливе привітання чоловікові теледіва опублікувала у своєму блозі:

Річниця весілля 💒 7 років тому ми принюхалися один до одного 🥰#6 років у шлюбі . Люблю тебе як і раніше мій чоловік ❤️ – написала зірка у одній із соціальних мереж.

© Instagram @leratv

А нещодавно Лера ніжно привітала чоловіка з 32-річчям і подарувала йому творчий подарунок:

У Парижі був корпоратив і ми сиділи нашої чудесної компанією і базікали про життя між виходом на сцену , я розповідала про тебе , про доньку і думала в який магазин бігти і що тобі купити . Але у творчих людей думки інших ;)))) І ось так народився ексклюзивний подарунок 🎁 ( повна версія в шапці профілю ☝🏻) Я хочу сказати тобі спасибі за нас , за нашу доньку , за те, що ти найкращий чоловік і Тато . Я тебе дуже люблю .Удвох — ми сила 💪🏼 Люблю тебе ❤️З днем народження @igor_makarov25 ❤️❤️❤️

Фото на анонс: Instagram @leratv