В’язане гачком пальто з мотивів. Робота раисы

556

Кажуть-ірландське мереживо. Можливо… Але питання-чому ірландське то? ось моїй мамі було б зараз 100 років; 5 років тому вона померла і скільки я її пам’ятаю — в’язала і гачком, і спицями, і на коклюшках, і хустки, і шкарпетки і не скажу, чого вона не в’язала і вже повірте, вона не чула про такий народ, як ірландці!

І якщо комусь здасться, що мереживо ірландське, то — нехай так воно і буде, але моє виріб, чисто російське, гачкове, із залишків пряжі; в’язала його приблизно 3 місяці у вільний від роботи зимовий час.

  • цікава добірка на kru4ok.ru !!!
  • в’язані гачком пальто для жінок і дівчаток, добірка зі схемами в’язання
  • … І 4 коментарів

Все просто-придумала квітка або листочок — зв’язала, поклала в коробочку. Жодного однакового. Нав’язала купку. Дістала старий светр і доклала до нього те, що нав’язала. Бракувати. Довязала ще. Потім по тому ж светру зібрала де голкою-бридами, де гачком-повітряними петлями. Загалом отримувала задоволення.

Попрацювати довелося коли в’язала планку, обробляла стовпчиками низ пальто і вив’язувала комір. Запитайте, чому»наглазок»? а тому що» око — алмаз», як кажуть.з дитинства коли шию, роблю крій муляжуванням і рідко помиляюся. Не люблю робити ескізи, викрійки, розрахунки… Роботу показую не заради похвали, а просто показати, що і так буває і виходить, і подобається людям. Зважаючи вищеописаного-прошу не судити строго.