Відеозвіт: Аліка Смєхова показала кадри з дня народження молодшого сина

572

Аліка Смєхова — щаслива мама двох синів, 19-річного Артема і Макара, якому днями виповнилося 12 років. Актриса часто радує шанувальників фотографіями своїх хлопчаків і з задоволенням розповідає про них різні подробиці.

Ось і сьогодні щаслива мама поділилася відео зі святкування дня народження молодшого сина.

Довго думала як і де відзначити день народження Макара🥳начебто вже підліток і клоунами не обійтися🤡згадала що в Крилатському є парк атракціонів 👍і ми не помилилися з вибором-атракціони і шоу,застілля і дискотека,все пройшло на ура!👻Спочатку ми з Макаром і його друзями вирушили на різноманітні екстремальні атракціони, мені допомагали актори – аніматори,справжні професіонали своєї справи👌після двох годин катання Макара і його гостей запросили в ресторан на святкову вечерю,(все як люблять діти))🤦🏻♀️🍔А потім до нас прийшли справжні трансформери ✌️Діти були в захваті від зустрічі з гігантськими супергероями✊Це було незабутнє шоу! 🙃На завершення вечора влаштували феєричну паперову дискотеку,я теж пустилася в танок😅👯♀️

View this post on Instagram

A post shared by Alika Smekhova (@alika_smekhova) on Nov 18, 2019 at 12:12am PST

Шанувальники дякують актрису за те, що вона ділиться сімейними моментами, і вітають Макара з днем народження:

З Днем народження!Бажаю здоров’я, вірних друзів і море посмішок!🎉

Вітаю Макара👍🔥 сміх і радісні обличчя дітей, ось все що потрібно

Здорово! Яке щастя бути з дітьми, як можна більше. Аліка, Ви чудова мама! 🌹🌹🌹❤️❤️

До речі, в минулому році зіркова мама опублікувала в особистому блозі серію рідкісних фотографій з сімейного архіву з молодшим сином Макаром, а також раніше розповіла, що зберегла його стовбурові клітини.

Коли він народився, Інстаграмма ще не було, але в житті відбулося багато приємних подій, а я з вами не поділилася. При народженні молодшого сина я вирішила зберегти його стовбурові клітини з пуповинної крові. Наука йде вперед, і зараз спектр застосування розширився і дійшов до регенеративної медицини. Так що майбутнім батькам рекомендую задуматися і зберігати біоматеріал. Потім передам синові — він вже буде сам за себе відповідати. Поки ж я ще насолоджуюся маленьким синочком, він помітно підріс, але ці фото повертають мене в той прекрасний час його дитинства, — підписала фотографії Аліка.

© Instagram @alika_smekhova

Про старшого сина Сміхової, Артема, відомо, що він закінчив школу з золотою медаллю і поступив в Університет імені Р. В. Плеханова — на факультет бізнесу та світової економіки.

© Instagram @alika_smekhova

Макар в цьому році пішов в 6 клас престижної підмосковній гімназії. До речі, у цьому ж навчальному закладі навчається донька співака Аркадія Укупника — 8-річна Софія. Відомо, що Макар серйозно захоплений вивченням англійської мови і вже третій рік поспіль їздить до спеціального піонерський табір, де вивченню мов надається особлива увага.

© Instagram @alika_smekhova
Фото на анонс: Instagram @alika_smekhova