«Мій маленький художник»: Денис Клявер зворушливо привітав дочку з Днем народження

1336

Популярний співак і щасливий батько сімейства Денис Клявер успішно поєднує кар’єру та виховання трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (5), а також дочка Евелін (13). Артист часто дає інтерв’ю, в яких ділиться моментами з особистого життя і говорить про те, що він щасливий бути батьком.

Найголовніша і безцінна підтримка для мене — це моя сім’я. Спасибі вам за вічну віру в мене. Вона робить мене сильнішим і впевненішим у мільйони разів. Я вас дуже люблю.

© Instagram @denisklyaver

Вчора у своєму особистому блозі артист опублікував фото дочки, народженої у відносинах з співачкою Євою Польної, зворушливо привітавши спадкоємицю з Днем народження:

З Днем народження, кохана Донечка! Чим старше стаєш, тим більше я розумію, наскільки ти неординарна і талановита 🙌❤Ти мій маленький художник, твої роботи дійсно викликають захоплення і батьківську гордість😍Впевнений, все, за що ти не візьмешся, буде завжди на вищому рівні💯Люблю тебе, мила.😘

© Instagram @denisklyaver

Шанувальники оцінили зворушливий посаду, привітавши дочка Дениса з прекрасним днем:

Чарівна краса… дивишся Єва..придивишся Денис. Дуже яскраве поєднання. Дай бог їй самій доброї долі 🤩

Красуня, а очі космос🌹🌹🌹з днем народження маленьку художницю

Тільки люблячий батько може сказати такі добрі,з любов’ю,слова.Нехай завжди між вами панує взаєморозуміння! 🤩

Яка донечка красуня! Незвичайні очі! Проникливий погляд! Чудесна! Ніжна! Світла! Дай Бог тільки Щастя, Любові і Радості на її шляху!☀️☀️☀️🌹🌹🌹

Денис, з іменинницею🤗! Ну і роботи художниці, будь ласка, в студію😉

Нагадаємо, старшого сина Денису Кляверу подарувала його друга дружина Юлія, а молодший народився у шлюбі Дениса з дружиною Іриною.

©Instagram @denisklyaver

Денис зізнається, що з нинішньою дружиною у них ідеальний шлюб. Ірина — юрист, але у творчих питаннях для артиста її думка — найважливіше. В інтерв’ю журналу «Антена» він розповів про своїх дітей і про те, що нарешті знайшов своє щастя.

З усіма дітьми у мене прекрасні стосунки. І нехай ми зі старшими, Тимофієм і Эвелишкой, не живемо під одним дахом, це не заважає нам бути постійно на зв’язку. Тимофія 16 років, і він мій найкращий друг. Ми по кілька разів на день обмінюємося смішними картинками, можемо обговорити новини шоу-бізнесу. У нього чудове почуття гумору. Він успішно завершив свою спортивну кар’єру, ставши чемпіоном світу з тхеквондо. І сам виявив бажання вступати до театрального. Эвелише — 13, у неї перехідний вік. А з малим так взагалі спілкуватися — одне задоволення. З-за роботи, гастролей, розлучень я пропустив це чарівний час зі старшими дітьми. Надолужую згаяне і кайфую тепер з Даніелем.

До речі, відмінні відносини Денис підтримує не тільки з дітьми, але і з їх мамами:

Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти, – каже співак.

© Instagram @polnaeva_official
Фото на анонс: @denisklyaver