Відео: син Ганни Михайлівській весело відсвяткував день народження в компанії зіркових друзів

1000

30-річна Ганна Михайлівська в ці вихідні відсвяткувала день народження свого сина Мирослава. Хлопчикові виповнилося 4 роки, і на честь цієї знаменної події актриса влаштувала веселе дитяче свято і запросила інших зіркових батьків з дітьми. У своєму особистому блозі Ганна у всіх подробицях показала, як пройшло свято її сина, а також зворушливо привітала його.

З Днем Народження, мій золотий! будь здоровий)❤️ Люблю тебе безмежно, — написала вона.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Читайте також:Ганна Михайлівська розповіла, з ким залишає сина під час зйомок

На дитяче свято, який відбувся у цю суботу у столичному ресторані, прийшло багато друзів іменинника, а також завітали актриса і близька подруга Михайлівській Анна Хилькевич разом з донькою, 3-річній Арианной, і актор Іван Жидков з 2-річним сином Степаном. Гостей розважали аніматори в костюмах міньйонів, було багато танців, веселих конкурсів і велетенських мильних бульбашок, а іменинник отримав в подарунок можливість пограти на професійній барабанній установці.

Залізла в телефон, тільки 2 фотки. Ось це ми гуляли. Наші дорогі друзі, родичі, спасибі вам за такий чудовий свято, за вашу увагу, за такі класні подарунки! Мироша щасливий, задоволений. Спасибі! Ну а ми тим часом продовжуємо розбирати подарунки, — розповіла сьогодні Ганна про те, як пройшло свято.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Гортайте:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 7, 2019 at 5:50am PDT

Читайте також:Гігантський комар, солодощі та кульки: відеозвіт з дня народження сина Анфіси Чехової

До речі, неймовірний подарунок синові вона подарувала трохи наперед і, звичайно, не могла не показати його шанувальникам. З’ясувалося, що малюк немало спантеличив зіркову матусю, попросивши на день народження електричний трактор з причепом! Однак Ганна виконала бажання сина і, судячи по кадру в її особистому блозі, Мирослав залишився в повному захваті і вже випробував нову іграшку.

© Instagram @anna_mihailovskaya

Читайте також:Ганна Михайлівська вперше відвела сина в цирк

Нагадаємо, що раніше Ганна Михайлівська була одружена з колегою, актором Тимофієм Каратаевым. Незважаючи на те, що зіркове подружжя розлучилося влітку минулого року, вони зуміли зберегти прекрасні відносини. Тимофій приймає активну участь у вихованні спадкоємця і часто з ним бачиться. І, звичайно, зоряний батько не міг пропустити день народження сина.

06.07 мій улюблений день року!

Діти: сенс життя!Син, я тебе люблю! Безмежно!З Днем Народження! Обіймаю! ❤️ — написав він в особистому блозі і поділився деякими кадрами із свята.

© Instagram @timofey_karataev
© Instagram @timofey_karataev

А більше всіх розвеселила шанувальників і зіркових батьків Ганна Хількевич. Вона поділилася в особистому блозі дуже забавним спільним кадром з Анною Михайлівській, Мирославом і Арианной і подякувала подругу за веселе та незабутнє свято.

© Instagram @annakhilkevich
Фото на анонс: Instagram @anna_mihailovskaya