«Ми не будемо тримати Амелію під замком»: Юлія Ковальчук розповіла, коли покаже доньку

1103

36-річна Юлія Ковальчук та 38-річний Олексій Чумаков – одна з найкрасивіших і гармонійних пар нашого шоу-бізнесу. Подружжя вже більше п’яти років живуть у щасливому шлюбі і виховують дочку Амелію, якій у жовтні буде два роки. Олексій і Юлія ретельно охороняють спокій своєї сім’ї і вкрай рідко діляться подробицями приватного життя. Вони не демонструють фотографії доньки в своїх блогах і дуже скупо діляться інформацією про неї.

© Instagram @juliakovalchuk
© Instagram @juliakovalchuk

Однак на цьому тижні знаменитість прочинила завісу таємниці. Вона поговорила з журналістами тижневика «7 днів» і розкрила безліч цікавих сімейних подробиць. Наприклад, розповіла, на кого схожа Амелія і коли зоряні батьки планують показати її громадськості. Також Юлія поділилася розповіддю про захоплення доньки і зізналася, що мріє про поповнення в родині.

За словами зіркової мами, коли у них з чоловіком народилася дочка, вони відчули просто космічне щастя. Дитина повністю перевернула їх життя. Зараз Амелії рік і десять місяців і найбільше вона любить малювати, причому її улюблений полотно – одяг батьків. Крім того, малеча обожнює розважати маму піснями і танцями.

Читайте також:Відео: Олексій Чумаков показав дочку в честь її дня народження

А ось схильності до іноземним мовам у неї поки немає. Юлія зізналася, що Амелії не подобається, коли з нею намагаються заговорити на якомусь іншому мовою, крім російської. Співачка каже, що вони з чоловіком не ставлять перед собою завдання виховати з дочки білінгвальної дитини і взагалі намагаються не навантажувати дитину якимись додатковими розвиваючими заняттями. Ковальчук впевнена, що коли Амелія трохи підросте, вона сама вибере те, що їй справді цікаво.

© Instagram @juliakovalchuk

До речі, Юлія пояснила, чому в їх з Олексієм соцмережах немає фотографій дочки і коли ж вони скасують режим секретності.

Ми це в принципі поки не обговорюємо, тому що не бачимо такої необхідності. Коли не було соціальних мереж, все чудово жили, не знаючи, як виглядають діти зірок. Звичайно, ми не будемо тримати Амелію під замком, робити з неї затворника. Дочка підросте, ми будемо ходити в кіно, відвідувати концерти, вона обов’язково побуває на наших з Льошею виступах. Але зараз ми не можемо знайти для себе відповіді на питання: навіщо нам потрібно її спеціально показувати? Енергія різна буває у читачів і шанувальників. Хай поки що живе в нашому теплі і любові, які охороняють від усіх напастей і злих язиків.

© Instagram @juliakovalchuk

Незважаючи на те, що співачка чітко дала зрозуміти, що найближчим часом не збирається показувати дочка громадськості, вона відкрила секрет і розповіла, на кого більше схожа Амелія.

Донька змінюється кожен місяць. Зараз стала схожа на Льошу, хоча ще буквально місяці три-чотири тому всі говорили, що вона-моя копія. В моєму розумінні доню, схожа на батька – чарівний симбіоз! Льоша, коли все навколо помічають їх з донькою схожість, від задоволення тане, як масло.

Читайте також:Як звучить! Ханна розсекретила ім’я дочки в честь першого дня народження

Наостанок Юлія відкрила ще один секрет і повідомила, що мріє знову стати мамою.

Дасть Бог, незабаром у Амелії з’явиться сестричка чи братик. Зараз я просто впевнена, що жіноче призначення – бути мамою. Саме материнство робить жінку повноцінної, цікавою і впевненою в собі.

До речі, раніше співачка зізналася, що рідкісне і красиве ім’я «Амелія» побачила уві сні і розцінила це як знак згори.

Вона правда приснилася мені…коли була ще маааленькой точечкой в моєму животі…хіба можна знайти пояснення таким божественним снам…ми просто вже тоді знали, що нашу дівчинку зватимуть Амелія, хоч і підлога ще не був відомий.

© Instagram @juliakovalchuk
Фото на анонс: Instagram @juliakovalchuk