Відмінність – лише у віці: чоловіка Дмитра Тарасова неймовірно схожа на його матір

461

24-річна Анастасія Костенко і її чоловік, футболіст Дмитро Тарасов, в липні минулого року стали батьками чарівної дочки, яку назвали Міланою. Молоді батьки, незважаючи на клопіт з малям і роботу, завжди знаходять час на особисті блоги та спілкування з шанувальниками, часто ділячись спільними фотографіями.

© Instagram @tarasov23

Анастасія і Дмитро дуже багато часу проводять зі своєю сім’єю, і сьогоднішнє фото футболіста з мамою Ольгою Олександрівною — змусило нас згадати поширену думку про те, що чоловік вибирає собі в дружини дівчину, схожу на свою маму. Тільки подивіться на це подібність!

© Instagram @tarasov23

У коментарях до фотографії з мамою багато шанувальників також відзначили схожість Ольги Олександрівни і дочок футболіста:

Ваша молодша донечка дуже схожа на Вашу маму! Здоров’я всій родині і щастя!

Ось на кого доча ваша схожа!! На маму!

Донечки схожі на бабусю дуже!!!

© Instagram @tarasov23

А ось і фото зі старшою спадкоємицею — Ангеліною.

© Instagram @kostenko.94

До речі, не так давно дочка Йосипа Пригожина порівняла себе з татом. У своєму блозі Ліза розмістила милий колаж, на якому поєднала фотографії тата в дитинстві і себе в тому ж віці.

Мій близнюк? Ні, мій улюблений Тато!!! З Днем Народження! Хочу побажати тобі, щоб у твоїй душі ніколи не вичерпувалося джерело доброти й любові, щоб життя було сповнене геніальних ідей і перемог!! Нехай близькі і друзі будуть поруч не тільки, коли добре, але і коли не легко! Бережи себе, ми всі тебе дуже любимо і хочемо, щоб ти ще довго був поруч! Ти чудовий батько! Спасибі, що ти є! – зворушливо привітала тата з днем народження дочку Пригожина.

© Instagram @lizaprigozhina

До речі, днями молодшенької — Мілані — виповнилося 11 місяців! Молоді батьки поділилися цією радісною новиною в своїх особистих блогах, виклавши фотографії з дочкою.

© Instagram @tarasov23

Шанувальники зіркової пари висловлюють припущення, що Анастасія Костенко вже чекає другого малюка: в її блозі іноді з’являються роздуми на тему, коли у Мілани з’явиться молодший братик або сестричка.

© Instagram @tarasov23
Фото на анонс: Instagram @tarasov23