Відповідь на всі питання: Тіна Канделакі поділилася своїм раціоном для схуднення

697

Телеведуча Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до спорту і здорового способу життя: вона регулярно займається в спортзалі, підтримує себе в прекрасній фізичній формі і ділиться з шанувальниками секретами правильного харчування. Днями телеведуча поділилася своїми думками щодо бодипозитива та інтервального голодування.

В першу чергу, Тіна розповіла про свій раціон, в якому немає нічого складного, до того ж, про цих правилах вона вже розповідала у своєму особистому блозі:

Я дотримуюся певного режиму і не називаю це дієтою. В мій раціон входять грінки із спеціального хліба, слабосоленої лосось, авокадо і помідори. Коли я приїхала в Мадрид зі своїм хлібом (пресований, бездріжджовий, без додавання цукру), на мене, звичайно, все косо дивилися, а от дістати мені лосось в готелі так і не змогли, тільки копчений.

Риба і овочі — ось відповідь на всі питання. Людина — істота візуальне. Можна дрібно нарізати хліб, викласти на тарілку салатні листя, розділити огірок на чотири часточки, додати одне яйце — ось вам величезна тарілка їжі.

© Instagram @tina_kandelaki

Тіна також розповіла про регулярні тренування і досвід інтервального голодування, якого, до речі, дотримуються багато голлівудські красуні:

Звичайно, люблю фастинг. Закінчую є в 18 годин і до 7-8 ранку я голодна. Дотримуватися такого режиму досить складно. Не забувайте, що у мене ненормований робочий день, я дійсно дуже багато працюю.Мені, щоб зберігати той зовнішній вигляд, який я хочу, потрібно дотримуватися фітнес-режим і харчуватися правильно. Багато хто думає, що вести такий образ життя коштує величезних грошей, але це не так. Відмовитися від цукру та глютену нічого не варто, стояти в планці будинку нічого не варто, це пов’язано виключно з дисципліною і бажанням.

© Instagram @tina_kandelaki

Незважаючи на те, що останнім часом стало дуже популярно такий перебіг, як бодипозитив, Тіна не підтримує його. Пояснює це телеведуча тим, що личшний вага — це завжди погано:

Я впевнена, що plus-size моделі потребують постійної уваги лікарів. Ешлі Грем дуже красива, вона виглядає краще за всіх тих товстушок, яких нам показують в мережі, але ми ж не бачили її медичну карту. Це зворотна сторона анорексії. Ну, давайте тепер все по 100 кілограмів будемо важити. Я проти того, щоб людьми маніпулювали. В основі таких трендів завжди варто фонд, який виділяє гроші який-небудь генномодифікованої продукції. Здоров’я — перш за все. Лікарі, з якими я консультувалася, кажуть, що зайва вага — це завжди погано. От якщо я важу 65 кілограмів при зрості 168 см), це означає, що я в дуже поганій формі. Це негативно позначається на моєму самопочутті.

© Instagram @tina_kandelaki

В інтерв’ю Тіна торкнулася не тільки теми спорту та правильного харчування, але і сімейні відносини. Нагадаємо, раніше знаменитість була в шлюбі з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. У них народилися двоє дітей: Меланія і Леонтій. Після розлучення діти залишилися з матір’ю, однак Андрій постійно присутній в їхньому житті.

На питання про б’юті-процедури, до яких вдаються молоді дівчата, і щодо Меланії до «зміни зовнішності» Тіна відповіла:

Думаю, що дуже багато залежить від батьків: як ви любите своїх дітей, що їм пояснюєте, як ведете з ними бесіди про те, хто вони і що їм потрібно, щоб бути щасливими. Я бачу, як цільова аудиторія пластичних хірургів і фахівців по ін’єкцій страшно молодшає. Я завжди кажу своїй дочці, що якщо б у мене спочатку були такі зовнішні дані, як у неї, то я б точно була королевою якоїсь держави.

Важливо любити своїх дітей. Молоді дівчата починають збільшувати губи, груди, фундаментально змінювати себе, коли відчувають себе самотніми і нелюбимими. Багато жінок займаються «переробкою» зовнішності, щоб бути коханою. Але ж люблять особистість, а не груди, сідниці або губи.

© Instagram @tina_kandelaki

Нагадаємо, дочка Тіни навчається в МДУ на факультеті журналістики і іноді відвідує світські заходи разом з мамою, а Леонтій мріє про кар’єру музиканта і вже зібрав свою групу.

© Instagram @tina_kandelaki
© Instagram @leontii_

Читайте також:

  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Ідеальний варіант для літа: Анна Седокова поділилася секретами догляду за собою
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki