Відповідь на питання: Марія Миронова поділилася знімком з чоловіком і показала обручки

524
© Instagram @mariya_mironova_actress

46-річна Марія Миронова не з тих знаменитостей, хто афішує особисте життя. Свою вагітність актриси вдавалося приховувати досить довго. Інформація про поповнення в сім’ї артистки з’явилася вже тоді, коли Марія не могла приховувати кругленький живіт. Після низки обговорень Миронова вийшла на зв’язок з шанувальниками і розповіла про те, що відчуває в цей прекрасний період.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Який же це дивний час в очікуванні нового життя!… Ти хвилюєшся, переживаєш, хочеш поквапити, живеш у майбутньому. А потім в якийсь момент починаєш відчувати її, цю життя, вона вже тут і зараз, вона є, б’ється, хоча ще не народилася. І цей момент «тут і зараз».

© Instagram @mariya_mironova_actress

Проте один секрет у Марії все-таки залишився – і це її коханий. Актриса ретельно оберігає чоловіка від зайвої уваги папараці. Не так давно зірка відпочивала у Греції, і деякі припустили, що батьком дитини Миронової стане місцевий олігарх. Правда, сама зірка чутки не підтвердила, але порадувала шанувальників знімком з коханим. Обличчя чоловіка Марія не показала, зате Інтернет-користувачі змогли розгледіти на знімку обручки. Це підтверджує чутки про те, що Марія і її обранець вже одружилися.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Цей шлюб став для актриси не першим. Раніше вона була заміжня за бізнесменом Ігорем Удаловым. В цих відносинах у Марії народився син Андрій, якому вже 27 років. Він продовжив акторську династію. Зараз молода людина грає в Театрі імені Вахтангова. У другому і третьому шлюбі дітей не було.

Фото на анонс: особистий блог зірки