Від розпещеної молодшої сестри чоловіка в нашій родині суцільні неприємності

1347

Діти звикають до статусу наймолодших і насолоджуються їм. Але коли з’являється той, хто ще молодше, може виникнути ситуація, для вирішення якої потрібно залучати додаткові ресурси. Так, все складно!

Не знаю, як бути. У чоловіка є сестра, їй 9 років, вона третя дитина і наймолодший у сім’ї. Чоловікові 27, брату чоловіка 22, — розповідає автор історії Єлизавета Тарасова. — Вийшло так, що нам з чоловіком довелося ненадовго переїхати до його батьків. Нас поселили в окрему кімнату (кімнату сестри). Сестра з батьками в кімнаті з народження спала і ось тільки нещодавно в цю кімнату заселилася. Середній брат в армії. Сестра постійно до нас в кімнату заходила і сиділа там.

Я помітила, що вона стала ритися в моїх речах і сумці та в кишенях! Сказала чоловікові, він поговорив з батьками. Після цього вона почала огризатися і єхидствувати.

Коли народилася дитина, у неї почалися істерики, що всі Злату люблять, а мене немає.

Після чоловіка зарплати накупили всього доньці, а сестра була не в захваті, що Златі всього накупили, а їй нічого, і з-за цього втекла!

Читайте також:Свекруха вмовляє мого чоловіка взяти кредит, щоб оплатити весілля його молодшого брата

Молода матуся розповіла і про те, що 9-річна зовиця стала красти у неї гроші:

Вона зі мною заговорила, що їй треба 50 рублів накопичити .В кишені у мене була дрібниця, а вранці не знайшла її!

Хоч це і маленькі гроші, але вона їх, витягла!!! Батьки її просто принизили і все! Я не можу їй нічого сказати, мало, образяться на мене або розсердяться! Що робити, розуму вже не знаю?! Ну адже їй же купують всі. Навіщо брати чуже?

Непроста ситуація, вірно? І щоб вирішити проблему, потрібно проявити делікатність. Про це висловлювалися багато користувачки Мережі, які вирішили допомогти автору історії.

Ревнощі це, звичайно. До неї ключик треба знайти, подружитися, а не лаяти постійно. І про гроші треба було промовчати, а з дівчинкою поговорити. Ви ворога в ній бачите, а вона ще дитина (Наталія)

Вона просто хоче привернути увагу (Оля)

Перехідний вік, все ще зміниться. Не ображайтеся і не кривдьте, вона поки не розуміє нічого (Nelli)

Все це у неї від браку уваги і любові. Але в такому віці складно щось виправити, хіба що до хорошого психолога і дівчинку, і батьків (Настя)

У рідній сім’ї їй не займаються,схоже. Я розумію, що вона доставляє незручності, але це не ваша проблема. І ви її не вирішите. Це повинні вирішувати батьки (Zyniker)

Читайте також:Не хочу обслуговувати чоловіка, як його мати…

У дитини ревнощі. З нею батьки повинні розмовляти, а краще психолог. Ви уявіть, вона наймолодша в сім’ї, пізня дитина. Звичайно, завжди і в усьому їй потурали. А тепер з’явилася ваша дочка і вся увага переключилася на неї (Тетяна)

Я б на вашому місці постаралася знайти підхід до дівчинки — приходячи до вас, вона може допомагати вам з дітьми, моя 9-річна донька відмінно грає з молодшим братиком. Їй потрібні були гроші — дали б ви ці 15 рублів і проблеми не було б, на іншу маячню дівчата збирають гроші (Марія)

Користувачка під ніком Мережі Людмила підвела підсумок темі:

Дівчинка просто дуже ревнує. Вона наймолодша, весь світ крутився навколо неї. Її погані вчинки просто бажання привернути до себе увагу. Так, можливо мама нею і займається. Але треба їй щось інше! Не просто покупки в магазині, а можливо якесь серйозне захоплення, подруги нормальні.

Вам потрібно просто дотримуватися певної лінії: дівчинку не ображати, але і не потурати їй. За проступки лаяти, за гарне хвалити.

А як ви вважаєте, яку тактику поведінки потрібно вибрати в цій ситуації?

Всі фото: Depositphotos